Stokları Serelim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #841
gyeon water spot temizleme gücü en zayıf ürün olduğundan aynalarda kullanılabileceğini düşünüyorum veya "su ile seyretilmiş" beyaz sirkede denenebilir ama 3d eraser 'ı aynalarda kullanmayı aklımdan bile geçirmezdim., :)

Elinizde koch chemie fse olsaydı aynalarda kullanabilirdiniz oldukça başarılı bir ürün., tekrardan hayırlı olsun
Şimdi onuda aklıma düşürdünüz :D . Olmadı arabadan önce normal bir aynada deneme yapayım.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
gyeon water spot temizleme gücü en zayıf ürün olduğundan aynalarda kullanılabileceğini düşünüyorum veya "su ile seyretilmiş" beyaz sirkede denenebilir ama 3d eraser 'ı aynalarda kullanmayı aklımdan bile geçirmezdim., :)

Elinizde koch chemie fse olsaydı aynalarda kullanabilirdiniz oldukça başarılı bir ürün., tekrardan hayırlı olsun
hocam 3d eraser ayna ya da camlarda kullanılamaz mı ?

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Şimdi onuda aklıma düşürdünüz :D . Olmadı arabadan önce normal bir aynada deneme yapayım.
Valla güzel fikir hocam.,

hocam 3d eraser ayna ya da camlarda kullanılamaz mı ?
Camlarda da, kaportada da kullanılıyor ama camlarda çalışma süresi 30sn-1dk. içinde işinizi halledip ve süre dolmadan hemen ürünü nötralize edin deniliyor her ne kadar boya üzerinde çalışma süresi biraz daha fazla olsada temizlenecek bölgenin büyüklüğüne göre 2-3 parçaya bölüp öyle çalışın denilmiş ve boya üzerinde de işiniz bitince ürün kalıntılarında kurtulmak için nötralize edin diyor., kendileri ürünü nötralize etmek için 3d susuz yıkama şampuanını kullanmış., ürün agresif olduğundan kalıntıları nötralize etmek için illa 3d susuz yıkama şampuanı almaya gerek yoktur alternatif olarak önceden hazırlanmış spey şişede şampanlı-su karışımı, ipa, veya elinizde varsa başka bir markanın susuz yıkama şampuanı (sonax veya adam's gibi) veya farklı bişey de denenebilir., İşiniz bitincede son aşamada aracı güzelce yıkayın diyor.,

Ürün için nitril eldiveni bile erittiğini söylediklerini hatırlıyorum.! bu sebebten aynalarda kullanmak sakıncalı olacağını düşünüyorum., En azından arkadaşın dediği gibi önce eski bir ayna yüzeyinde test etmek iyi olur

Daha detaylı ipuçları yukarda paylaştığım video'larda mevcut

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Ped temizleme kovası tamamdır. Uzun zamandır almak istiyordum.

@razumuhin in bana usa dan aldığı çantaya rupes 75 i koydum. Tabanına da böyle birşey yaptım. Gayet güzel oldu

Ekli dosyalar

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ped temizleme kovası tamamdır. Uzun zamandır almak istiyordum.

@razumuhin in bana usa dan aldığı çantaya rupes 75 i koydum. Tabanına da böyle birşey yaptım. Gayet güzel oldu
Makinen hayrlı olsun murat. Sonunda muradına erdin demek.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi