Stokları Serelim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya

Ekli dosyalar

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Kokular nasıl? Little trees ve sprey olan? Ya bizim siparişe göndermezlerse şampuan? ;))
3D vasat (bana göre) little trees' ler için aldım bunları benzinlikte yada bauhausta zaten little trees' in tanesi 15tl.
şampuanın 5lt' si 35tl imiş 200ml'si 1,40tl ye geliyor. göndermeleri muhtemel :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
güle güle kullanın
gördüğüm kadarıyla camlarda bu üründen vazgecemıyorsunuz dıger urunlerden barız bır farkı varsa deneyelım bızde paylasırmısın
Evet seviyorum bu ürünü, nedeni oldukça güzel temizlik yapıyor, kireç lekesi falan bırakmıyor, iz bırakmıyor ayrıca kokusuda çok güzel. Tavsiye ederim.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
18 ağustosta siparişini verdiğim Sams foam lance bugün elime ulaştı sonunda. Gyeon water spot ve 3d eraser ile ilgilide bir karşılaştırma yapmayı planlıyorum. Suyumuz çok kireçli olduğu için ikisininde elimde bulunması iyi olacak. 6EEB607E-CF07-4835-9320-C123FC396A5A.jpeg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
18 ağustosta siparişini verdiğim Sams foam lance bugün elime ulaştı sonunda. Gyeon water spot ve 3d eraser ile ilgilide bir karşılaştırma yapmayı planlıyorum. Suyumuz çok kireçli olduğu için ikisininde elimde bulunması iyi olacak. Ekli dosyayı görüntüle 1399
Ürünler hayırlı olsun., Benim bildiğim bilindik tüm markaların; Autobrite, Sam's , Auto Finesse, CYC vs. foam lance 'lerini PA üretiyor., pirinç kısmına bakınız muhtemelen PA yazıyordur., foam lance 'te 2 tane ana üretici var; italyan PA markası (kaliteli olan) ve Çin üretimi MJJC

Gyeon water spot açıkçası pek bişey temizlediği yok., bu konuda en başarılı ürün 3d eraser (dikkatli kullanmak şartıyla) ve koch chemie Fse

3D eraser 'ı özellikle camlarda kullanırken ekstra dikkat etmek gerekiyor! camlarda max. çalışma süresi 30sn.-1dk. diye bahsediyor ve acilen ürünün kalıntılarını nötralize edin diye bahsediyor., ilgili video 'lar;

boya üzerinde uzun süre beklemiş zorlu kireç lekeri için polisaj makinası ile 3d eraser uygulaması;

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ürünler hayırlı olsun., Benim bildiğim bilindik tüm markaların; Autobrite, Sam's , Auto Finesse, CYC vs. foam lance 'lerini PA üretiyor., pirinç kısmına bakınız muhtemelen PA yazıyordur., foam lance 'te 2 tane ana üretici var; italyan PA markası (kaliteli olan) ve Çin üretimi MJJC

Gyeon water spot açıkçası pek bişey temizlediği yok., bu konuda en başarılı ürün 3d eraser (dikkatli kullanmak şartıyla) ve koch chemie Fse

3D eraser 'ı özellikle camlarda kullanırken ekstra dikkat etmek gerekiyor! camlarda max. çalışma süresi 30sn.-1dk. diye bahsediyor ve acilen ürünün kalıntılarını nötralize edin diye bahsediyor., ilgili video 'lar;

boya üzerinde uzun süre beklemiş zorlu kireç lekeri için polisaj makinası ile 3d eraser uygulaması;

Gyeoh water spot içinde çok güzel yorumlarda vardı. Çok taze güneş görmemiş lekelerde işe yarayacağını düşünüyorum.3d daha etkili ama kullanırken daha dikkatli olunması gereken bir ürünmüş sizinde söylediğiniz gibi. 2 ürünü karşılaştıran bir test yapmayı planlıyorum. Hatta sirkede bu teste dahil olabilir. :D
Benim merak ettiğim bu ürünleri aynalarda kullanabilir miyiz? Çünkü aynalardaki lekeler özellikle geceleri görüşü çok etkiliyor.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Gyeoh water spot içinde çok güzel yorumlarda vardı. Çok taze güneş görmemiş lekelerde işe yarayacağını düşünüyorum.3d daha etkili ama kullanırken daha dikkatli olunması gereken bir ürünmüş sizinde söylediğiniz gibi. 2 ürünü karşılaştıran bir test yapmayı planlıyorum. Hatta sirkede bu teste dahil olabilir. :D
Benim merak ettiğim bu ürünleri aynalarda kullanabilir miyiz? Çünkü aynalardaki lekeler özellikle geceleri görüşü çok etkiliyor.
gyeon water spot temizleme gücü en zayıf ürün olduğundan aynalarda kullanılabileceğini düşünüyorum veya "su ile seyretilmiş" beyaz sirkede denenebilir ama 3d eraser 'ı aynalarda kullanmayı aklımdan bile geçirmezdim., :)

Elinizde koch chemie fse olsaydı aynalarda kullanabilirdiniz oldukça başarılı bir ürün., tekrardan hayırlı olsun