Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #8,641
Abi hayırlı olsun. Zamanında bende almıştım senin gibi başkasının otoparkında kullanmaya. Anca 1 kere kullanıp sattım. Ürün güzel Mjjc ile güzel çalışıyor. Basıncından dolayı biraz uzun sürecek köpükleri indirmen durulaman vs. Hortumu da gerçekten çok kısa kuzenim sürekli elinde tutup benimle beraber arabanın etrafında dönmüştü :D
Elinde kalan aksesuarı varsa sat bana :)

Hortum şart, 10 metreyle güzel çalışılıyor, kendinde 5 metre var 6 metre de uzatma aldım mı ohh mis :) tek derdim saatte 350 su :) 20 dk yıkasam detayıyla falan, eder sana 115 litre :D Tekerlekli çöp kovası bakıyom netten o seviyedeyim :D bir de tabi bu 115 litreyi gidere çek çek yapmak var of ki ne of ben bunu bizim otoparkta kullanmam belki bakalım

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Elimdeki havlulari satiyorum artik

Bazi seylerin hazirliklari baslamistir ;)
Tavsiye icin @CNR Detailing tesekkurler cok.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolaylı yoldan ikinize de teşekkürler. :tesekkurr: Uzun süredir çakma rupes ile çekilen çilelerin sonunda bir tane de ben aldım. :halay:
Satıcıyla görüştüm 2x0,75 kablo ve topraklı priz de aldırdı ama aldırdığı kabloda toprak yokmuş neyse bağladım bir problem yok. İnşallah çarpılmayız. :taraa: İlk yıkamada açıp şöyle bir boyayı kolaçan edeceğim. Kabloları lehimleyecektim ancak lehim tüpünü bulamadım evde öyle olunca tek tek bağlayıp elektrik bandıyla sardım en son da dışarıdan bez bantla sarıp denedim ev içerisinde fazla fazla ışık var ancak dışarıda bakalım nasıl olacak.
Biten 3D Eraser yerine KC FSE edindim bakalım nasıl bende merak ediyorum.
DVX eksik yolladığı konik süngeri de temin etti oda eklendi.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Dolaylı yoldan ikinize de teşekkürler. :tesekkurr: Uzun süredir çakma rupes ile çekilen çilelerin sonunda bir tane de ben aldım. :halay:
Satıcıyla görüştüm 2x0,75 kablo ve topraklı priz de aldırdı ama aldırdığı kabloda toprak yokmuş neyse bağladım bir problem yok. İnşallah çarpılmayız. :taraa: İlk yıkamada açıp şöyle bir boyayı kolaçan edeceğim. Kabloları lehimleyecektim ancak lehim tüpünü bulamadım evde öyle olunca tek tek bağlayıp elektrik bandıyla sardım en son da dışarıdan bez bantla sarıp denedim ev içerisinde fazla fazla ışık var ancak dışarıda bakalım nasıl olacak.
Bana kalırsa 3x0.75 kablo ile değiştirmek de fayda var, kısa devre olmasını durumunda veya fazın kasaya geçmesi durumunda hayat kurtarabilir. Kabloları illa lehimlemenize gerek yok zaten iyici bağladıysanız problem yaratmaz diye düşünüyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bana kalırsa 3x0.75 kablo ile değiştirmek de fayda var, kısa devre olmasını durumunda veya fazın kasaya geçmesi durumunda hayat kurtarabilir. Kabloları illa lehimlemenize gerek yok zaten iyici bağladıysanız problem yaratmaz diye düşünüyorum.
Bir elektrikçiye uğradığımda alırım ancak satıcıyı özellikle arayıp sordum, kendisi yanlış yönlendirdi biraz önce baktım bende farkına yapılacak bir hata değil aslında ama neyse diyelim.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Flexipads yıkama eldivenini arkadaşım için aldık, hazır gelmişken bendeki meguiars eldivenlerle kıyaslamak istedim. En sağdaki, halinden de anlaşılacağı üzere, 5 senelik. Sadece jant ve tampon altı vs bölgeler için kullanıyorum. Yanındaki güncel kullandığım eldivenim.
Flexipads’in içinde daha fazla su tutması için sünger kaplı bir tabaka var. Daha dolgun ama daha hantal hissettiriyor. Girinti çıkıntı olan yerlerde kullanımı nasıl olacak bilemiyorum. Meg eldivenle hemen hemen aynı fiyata satılıyor. İkisi arasında tercih yapacak olsam flexipads alırdım. Tabi bunlar yıkama performansından bağımsız, ilk izlenimler. Yıkamada kullanma şansım olursa, güncelleme yapacağım.
Almayı düşünen arkadaşlar varsa belki fikir verebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Merhaba, Tuga'nın şampuanını kullanma imkanınız oldu mu?

Bunu kullandım kopuk makinesi ile çok iyi yoğun kopuk üretiyor kuruma ortalama üstü diyebilirim kır sokuculuk güzel waxi ellemiyor kovada denemedim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Bunu kullandım kopuk makinesi ile çok iyi yoğun kopuk üretiyor kuruma ortalama üstü diyebilirim kır sokuculuk güzel waxi ellemiyor kovada denemedim

Bir iki eklemede ben yapıyım müsadenle
Gül kokuyor bu beni şaşırttı hiç bir detay ürününde bu kokuyu almamıştım.
Köpük yüzeyde çok kalmıyor hızlı iniyor. B33 den hızlı
Çok beğendim bu foamı tek eksisi yüzeyde az daha kalsa bize detay girsek:D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bir iki eklemede ben yapıyım müsadenle
Gül kokuyor bu beni şaşırttı hiç bir detay ürününde bu kokuyu almamıştım.
Köpük yüzeyde çok kalmıyor hızlı iniyor. B33 den hızlı
Çok beğendim bu foamı tek eksisi yüzeyde az daha kalsa bize detay girsek:D
ekleme için teşekkür ederim koku faktörünü tamamen unutmuşum resmen gül suyu kokuyor. Birde ürün renkli ama köpük beyaz

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun. Çizik kontrolü için biraz el verişsiz oluyor çok ledliler bilginiz olsun. Tek led olanlar daha iyi performans veriyor.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı olsun. Çizik kontrolü için biraz el verişsiz oluyor çok ledliler bilginiz olsun. Tek led olanlar daha iyi performans veriyor.
Bulamadım maalesef. Önceden bir bakmıştım vardı ama niye elediğimi hatırlamıyorum açıkçası. Beyaz olsaydı pek umudum yoktu ama sarıdan var şimdilik bakalım göreceğiz, çiziğimiz pek yok gerçi ama çizikli araçta da denyeceğim. Hiç işe yaramazsa aydınlatmada da işimi görür floresanlar çok yetersiz yıkama yaptığım yerde.