Stokları Serelim

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,601
Yeni siparişlerim geldi. :alisveris:

Kampanyalarda emekleri olanlara tekrar teşekkürler. Bu arada mikrotexin cam bezinin dokusunu çok beğendim ama bezin bir yanı ipliklerine ayrıldı ve dökülüyor.

Divortex lastik fırçasını çok beğendim. İnşallah gözüktüğü kadar kullanışlıdır. Kırmızı saplı fırçamla sizleri tanıştırayım. Kendisi benim davlumbaz fırçam olur :D. Mothersları kaçırdık bari bunu alıyım dedim. Belki bir nebze işimi görür.

Arabam daha 4 aylık olduğu için torpido ve plastik aksamı genelde nemli bezle siliyorum. Kirlendiğini düşündüğümde Sonax'ı uyguluyorum. Ürün biraz toz tutuyor gibi geldi. Aslında toz tutuyor demeyeyimde tozlanmayı engelleyemiyor diyeyim.

Saygılarımı sunarım. İyi günler.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Maşallah maşallah :)

Fabric cleani sirf sisesi icin aldim. Parlatan adamlarin bu bolunmus siseleri efsane. Siseler chemical guys marka. Yaklasik 1 senedir icinde b33 var bana misin demedi. 5litrelikten dokmek zor diye litrelik bunda muhafaza ediyorum. Aklinizda olsun 10 liralik urunle almistim ki sise normalde daha pahalidir.

Eldiven de geldi :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Fabric cleani sirf sisesi icin aldim. Parlatan adamlarin bu bolunmus siseleri efsane. Siseler chemical guys marka. Yaklasik 1 senedir icinde b33 var bana misin demedi. 5litrelikten dokmek zor diye litrelik bunda muhafaza ediyorum. Aklinizda olsun 10 liralik urunle almistim ki sise normalde daha pahalidir.

Hayırlı olsun ömer ağabey'im güzel günlerde kullanin insallah. Eldiven benimde radarım da bende almayı düşunüyorum. Yorumlarını bekliyorum saygılar

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun ömer ağabey'im güzel günlerde kullanin insallah. Eldiven benimde radarım da bende almayı düşunüyorum. Yorumlarını bekliyorum saygılar
İlk izlenimim eldiven diğer bu tür eldivenlere göre daha yumuşak. Ama gyeon kadar kaliteli hissettirmedi. Yakında gelecek konusu ;)

Teşekkürler.

@Mrt hayırlı olsun ürünler :)

@omrslhmms Hayırlı olsun abi, shinee waxtan çok memnun kalacaksın :fisilti:
Ben de öyle umuyorum, parlaklık adına elimde bir ürün olsun istedim, gözle fark edilir bariz bir artış gösteriyormuş, bakalım bizim yüzeyde farkı hissedecek miyim :)

Teşekkürler.

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hayırlı olsun car pro

hayırlı olsun car pro spotlessi kullandıktan sonra yorumunu paylaşır mısın ?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İlk izlenimim eldiven diğer bu tür eldivenlere göre daha yumuşak. Ama gyeon kadar kaliteli hissettirmedi. Yakında gelecek konusu ;)

Teşekkürler.

Ben de öyle umuyorum, parlaklık adına elimde bir ürün olsun istedim, gözle fark edilir bariz bir artış gösteriyormuş, bakalım bizim yüzeyde farkı hissedecek miyim :)

Teşekkürler.
Abi bu yüzey işine alındın galiba. Sadece tahmindi. Kırdıysam kusura bakma

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi bu yüzey işine alındın galiba. Sadece tahmindi. Kırdıysam kusura bakma
Öyle sey olur mu hareli deme yeter ben de farkindayim mukemmel bir yuzeyi olmadiginin, kirilma falan yok yani :) ben ciddi anlamda soyledim. Cok testini izledim ama hepsi hazir yuzeye uygulanmisti. Ondan dedim sikinti yok tabi ki konusacagiz birbirimizi kirmadan soyleyecegiz eksiklerimizi ki guzel ilerleyelim ;)

Hayırlı olsun car pro

hayırlı olsun car pro spotlessi kullandıktan sonra yorumunu paylaşır mısın ?
Kullaninca tabii ki paylasirim hocam. Ama ondan once yapilacaklar var ucuz diye aldim bulunsun. Eraserla karsilastiririz hatta

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Aslında dün gelmişlerdi ama işten geç çıktığım için paketi dahi açamadım. @Endotown Enes hocam hakkını helal et. Ben bir tane kargo için dahi firmaya gitmeye üşenirken. Hem paketleme, hem hesap kontrolü, herkesin adreslerini yazma, bazı kişilerin kargosu ortak çıkması, bölge yoğunluğundan dolayı kargoya kaç defa gittin gerçekten emeğine sağlık..

@oğuzda hocam döndüğünde haberleşelim..

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aslında dün gelmişlerdi ama işten geç çıktığım için paketi dahi açamadım. @Endotown Enes hocam hakkını helal et. Ben bir tane kargo için dahi firmaya gitmeye üşenirken. Hem paketleme, hem hesap kontrolü, herkesin adreslerini yazma, bazı kişilerin kargosu ortak çıkması, bölge yoğunluğundan dolayı kargoya kaç defa gittin gerçekten emeğine sağlık..

Ne demek hocam. Güle güle kullanın :D

oğuzda

Acemi Detaycı
Üye
İl
Te

@KaiZeN tamam hocam aplikatörüm emin ellerde haberleşiriz

@Endotown enes hocam tekrar tekrar teşekkürler emeğine sağlık

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yeni stoklar..

Flowey şişeyi beğendim atımı güzel :)

Hayırlı olsun hocam.Şişe 750ml olsaymış tadından yenmezdi 1 lt olunca biraz hantal kalıyor ve devrilebiliyor bazen, fakat başlığı efsane kıytırık 5-10 liralık canyon başlıklardan değil :) Canyon vaar canyon var dimi

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Hayırlı olsun hocam.Şişe 750ml olsaymış tadından yenmezdi 1 lt olunca biraz hantal kalıyor ve devrilebiliyor bazen, fakat başlığı efsane kıytırık 5-10 liralık canyon başlıklardan değil :) Canyon vaar canyon var dimi
@Pro Çok teşekkür ederim. Kesinlikle aynı fikirdeyim 700 ml olaymış efsane olurmuş :) Canyon başlık atımı çok iyi gerçekten Kwazar gibi kaliteli atımı var.

Stoğuma 3 adet daha ekleyeceğim :)

Flowey indirimi için size ve @FloweyTurkiye çok teşekkürler..:taraa: