Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #8,761
@FloweyTurkiye Erkan Bey ve @ali.guler Ali Bey'e selam ve teşekkür gönderiyorum.

İbrahim ile ortak alışverişimiz @Shirb13

5 litrelik R1'imiz yolda, bir eksik o kaldı :)

Bu da yeni oyuncak, dedim ya millet büyük alıp küçük ekler, ben küçükten başladım hayırlısı olsun bakalım :)

6 metre uzatma hortumu ile yıkama makinesinin basınç hortumu uzunluğunu 12 metreye çıkardım :)

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@FloweyTurkiye Erkan Bey ve @ali.guler Ali Bey'e selam ve teşekkür gönderiyorum.

Bu da yeni oyuncak, dedim ya millet büyük alıp küçük ekler, ben küçükten başladım hayırlısı olsun bakalım :)

6 metre uzatma hortumu ile yıkama makinesinin basınç hortumu uzunluğunu 12 metreye çıkardım :)

floweyler gelsede kullansak. mng kargo çöp. bir an önce konkordato ilan etmeli kayyum atanmalı

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms Hayırlı olsun, güzel ürünler. Shine mate da makinenin 125'lik olanını kovalıyorum ama stokta yok, gelecek ürün var mı onu da bilmiyorum gerçi.
@Shirb13 İbrahim koyacak yer kalmadı yeter, elindekileri bitir önce :D
Ben de 2 sefer niyet ettim, birinde paraya kıyamadım, birinde kablolu almak istemedim falan. Gelecekmiş, @Mugzy sormuştu, Haziran sonu sanıyorum stoklarda olacakmış yine. Alma niyetim var ama bütçe bitti, bakalım Allah büyük :)

Bu sırada Kl Pro da gelir stoklara, Ağustos gibi de kablosuz modeli gelecekmiş, önümüzdeki günler ortam canlanacak gibi.

Teşekkürler.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Abi hayırlı uğurlu olsun ikimize de, güle güle kullanalım :)

@omrslhmms Hayırlı olsun, güzel ürünler. Shine mate da makinenin 125'lik olanını kovalıyorum ama stokta yok, gelecek ürün var mı onu da bilmiyorum gerçi.
@Shirb13 İbrahim koyacak yer kalmadı yeter, elindekileri bitir önce :D
Sorma Cem, sanırım gelecek yıl dahil tüm ihtiyaçlarımı kapattım sanırım :D Kampanyadan faydalanayım dedim varken daha da bu tarz şeyler almayı uzun süre düşünmüyorum.:dusun:

Belki bir 3D Final Touch olabilir :taraa:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Hayırlı olsun ürünler , hortum fiyatı nedir hocam :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun ürünler , hortum fiyatı nedir hocam :)
Teşekkür ederim.
Hortum 133 küsür tl idi, 7 tl farkla ertesi gün gelsin istedim, toplamda 140 tl oldu yani.

Bu hortumdan çok var nette, ama benim makinenin kutusu üzerinde önerilen parçalar kısmındaki kod ile arayınca 1-2 satıcı çıkıyor, ben en başta kod tutuyor diye daha fazla ödeyerek başka bir satıcıdan almıştım. Yanında su filtresi de almıştım, ama satıcı her iki ürünü de yanlış göndermiş, hatta ben uzatma hortumu almama rağmen satıcı bana normal hortum göndermiş, ve de fiyatı da 170 TL. Neyse yanlış ürünleri bize geri gönderin, değişim için kargo bize ulaşınca doğrularını size kargolarız deyince tepem attı. İade olarak gönderdim geriye. Alsın başında paralansın. Şansıma amazon'dan buldum, akşam sipariş verdim ertesi gün seçtiğim saatte geldi elime ulaştı. Canlı canlı da takip ettim kargomu. Mis...

Amazon'un kendisi satıyor bu arada, son 1 adet, düşünüyorsanız kaçırmayın...

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00F4TQEVQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ürün kodu: F.016.800.361

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkür ederim.
Hortum 133 küsür tl idi, 7 tl farkla ertesi gün gelsin istedim, toplamda 140 tl oldu yani.

Bu hortumdan çok var nette, ama benim makinenin kutusu üzerinde önerilen parçalar kısmındaki kod ile arayınca 1-2 satıcı çıkıyor, ben en başta kod tutuyor diye daha fazla ödeyerek başka bir satıcıdan almıştım. Yanında su filtresi de almıştım, ama satıcı her iki ürünü de yanlış göndermiş, hatta ben uzatma hortumu almama rağmen satıcı bana normal hortum göndermiş, ve de fiyatı da 170 TL. Neyse yanlış ürünleri bize geri gönderin, değişim için kargo bize ulaşınca doğrularını size kargolarız deyince tepem attı. İade olarak gönderdim geriye. Alsın başında paralansın. Şansıma amazon'dan buldum, akşam sipariş verdim ertesi gün seçtiğim saatte geldi elime ulaştı. Canlı canlı da takip ettim kargomu. Mis...

Amazon'un kendisi satıyor bu arada, son 1 adet, düşünüyorsanız kaçırmayın...

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00F4TQEVQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ürün kodu: F.016.800.361

Teşekkür ettim Ömer hocam :)

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hayırlı olsun hortumları birbirine mi ekleyeceksiniz evetse nasıl :)

ali.guler

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi subeden gidip teslim aldim geldiklerinden haberleri bile yoktu:kizgin:
Kargo şirketlerinin pandemi dönemini avantaja çevirip; pazarı domine etmek yerine, neredeyse hiç yatırım yapmadan, aynı kapasiteyle her gönderiyi geciktirmesi bizi çok yıprattı.

Biz bu konuda üzgünüz ve yaşanan gecikmeler için sizlere özür borçluyuz.

Saygılarımızla

SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kargo şirketlerinin pandemi dönemini avantaja çevirip; pazarı domine etmek yerine, neredeyse hiç yatırım yapmadan, aynı kapasiteyle her gönderiyi geciktirmesi bizi çok yıprattı.

Biz bu konuda üzgünüz ve yaşanan gecikmeler için sizlere özür borçluyuz.

Saygılarımızla

SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an bütün kargolar aynı, hele bir sürat var ki dillere destan. Sistem çalışmıyor deyip almıyorlar kargoyu

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun hortumları birbirine mi ekleyeceksiniz evetse nasıl :)
Gelen hortumun bir ucu disi bir ucu erkek, bendeki hortumun yani makinenin kendi hortumunun iki ucu da erkek. Makinede ve tabancada disi girisler mevcut. Bildiginiz uzatma kablo mantigiyla cok kolay ekleniyor hortumlar birbirine :)