Stokları Serelim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bu markadan memnunmusunuz.bu markanın apc si iyimidir?
Floweyin çoğu ürününü beğeniyorum, üstadların rutin yıkamaların da veya testlerine bakabilirsiniz. Ev13 güvenli ön yıkama köpüğüdür, B33 de güvensiz diyebiliriz. B33 farklı sulandırma oranlarıyla waxı sökebiliyor.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Almayayım almayayım diyorum....sonunu biliyorsunuz :)
Flowey den birkaç ürün aldım siparişi dün verdim bugün geldi kargoda büyük ihtimal bölgesel kaynaklı sıkıntılar yaşanıyor. Yalnız paketleme güzel değildi R2 3/1 lik kısmı akmış. Birde herkese ufakta olsa denemelik ürün gönderdiklerini görüyordum ama bana maalesef hiç birşey göndermemişler :(

Birkaç tanede sprey başlıklı şişe ekledim stoğa bunun içinde @EmirhanYigiter, e teşekkür ederim :)
Soldan sağa lastik parlatıcı uygulama süngeri, wax padi, cetaform r-11 led fener.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garajimin yeni üyeleri :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim eli boş gelmemiş sağolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Azalan ürünler takviye yapıldı :)
Çin usulü sensörlü kafa lambamizda geldi gayet güzel ürün işimizi hayli hayli görür.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar hepinizin yeni ürünleri hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bende şarjlımın bozulduğundan bahsetmiştim son uygulama paylaşımlarımda bahsetmiştim. Olmuşken iyi bir şey olsun beni uzun süre götürsün mantığıyla Dewalt almak istemiştim uzun araştırmalar beni aynı özelliklerde yarı fiyatlı Stanley’e yönlendirdi.

Bi’ hayırlı olsun alırım :komik:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Arkadaşlar hepinizin yeni ürünleri hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bende şarjlımın bozulduğundan bahsetmiştim son uygulama paylaşımlarımda bahsetmiştim. Olmuşken iyi bir şey olsun beni uzun süre götürsün mantığıyla Dewalt almak istemiştim uzun araştırmalar beni aynı özelliklerde yarı fiyatlı Stanley’e yönlendirdi.

Bi’ hayırlı olsun alırım :komik:

yeni şarjlı makineniz hayırlı olsun. Uzun süre inşallah güle güle kullanırsınız. Bende bu ürünü almıştım. Çok memnunum. 3 akülü olması da çok iyi bir avantaj oldu. Tanıdığım bir mobilyacı abi 4-5 yıldır bu makineden kullanıyormuş. Bende biraz araştırınca birde indirim denk gelince iki tane almıştım.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
yeni şarjlı makineniz hayırlı olsun. Uzun süre inşallah güle güle kullanırsınız. Bende bu ürünü almıştım. Çok memnunum. 3 akülü olması da çok iyi bir avantaj oldu. Tanıdığım bir mobilyacı abi 4-5 yıldır bu makineden kullanıyormuş. Bende biraz araştırınca birde indirim denk gelince iki tane almıştım.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam teşekkürler bu üründe benim karşıma çıkmıştı ancak özellikle kömürsüz teknolojide ürünlerden birini ve yaşadığım yerde servisi olsun istiyordum.

İki tane almakla iyi etmişsiniz zamanla fiyatları anlamsızca yükseliyor ve en azından ikiside farklı yerlerden bozulursa iki makineden bir makine yapılabilir. Yedek parça niyetine.

@Shirb13 hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkürler Koray abi sağ ol :)

Hocam hayırlı olsun aynı fırçadan bende sipariş verdim, ilk izlenim nasıl ?

DetailForum araç kokularımız geldi. Sayın Adminimiz @Pro ve @Murat ağabey'ime emekleri için teşekkür ederim. Samsun da yaşayan forumdaşlarım bana koku için ulasabilirler.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gebze, istanbul anadolu yakasında olanlar benden alabilir gelipte.
Uygulama yarışmasından kazandığım Soft99 Iron Terminator’u almak için @Murat abiye uğradım bugün. Soft99’u bulamadık sağolsun Adam’s Deep Wheel Cleaner verdi. Kokumuz da yerini aldı. Tekrar teşekkürler yönetime. :)

Arkadaşlar kokular hayırlı olsun :) @Pro admin bey bizimkileri ne zaman alabiliriz Trakya ekibi için buluşmamızdan önce gelirse güzel olabilir buluşmada dağıtırız.

ben şu anda 1 adet genel temizleyici araç iç dış dış aksam için,daha çokta trim bölgelere uygun zarar vermeyecek bir apc istiyorum.
bir diğer alacağım üründe araç koltuk döşeme ürünü.
bu noktada 2 marka arasındaydım
1-valet pro cc ve valet pro apc
2-koch green star ve yine koch polstar

ikisi arasında kararsızım
Hocam Koch GS yi doğru sulandırma ile her alanda kullanabilirsiniz yalnız sıktığınız yerde bekletmeniz yada agresif bir karışım (az sulandırmak gibi) hazırlananız halinde uyguladığınız yüzeye zarar verebilir & beyazlatabilir, arabanın içinde daha güvenli bir ürün olarak Pol Starı tercih etmeniz daha doğru olabilir.

Sadece koltuk kumaş vs için bir ürün arıyorsanız Valet Pro Carpet Cleanerın üstüne yok.

Siz çorludaydınız galiba çerkezköye yolunuz düşerse Valet Pro APC hariç üç üründe bende mevcut deneymlemeniz için bir miktar destek olabilirim.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hocam teşekkürler bu üründe benim karşıma çıkmıştı ancak özellikle kömürsüz teknolojide ürünlerden birini ve yaşadığım yerde servisi olsun istiyordum.

İki tane almakla iyi etmişsiniz zamanla fiyatları anlamsızca yükseliyor ve en azından ikiside farklı yerlerden bozulursa iki makineden bir makine yapılabilir. Yedek parça niyetine.

Teşekkürler Koray abi sağ ol :)

Hocam hayırlı olsun aynı fırçadan bende sipariş verdim, ilk izlenim nasıl ?

Arkadaşlar kokular hayırlı olsun :) @Pro admin bey bizimkileri ne zaman alabiliriz Trakya ekibi için buluşmamızdan önce gelirse güzel olabilir buluşmada dağıtırız.

Hocam Koch GS yi doğru sulandırma ile her alanda kullanabilirsiniz yalnız sıktığınız yerde bekletmeniz yada agresif bir karışım (az sulandırmak gibi) hazırlananız halinde uyguladığınız yüzeye zarar verebilir & beyazlatabilir, arabanın içinde daha güvenli bir ürün olarak Pol Starı tercih etmeniz daha doğru olabilir.

Sadece koltuk kumaş vs için bir ürün arıyorsanız Valet Pro Carpet Cleanerın üstüne yok.

Siz çorludaydınız galiba çerkezköye yolunuz düşerse Valet Pro APC hariç üç üründe bende mevcut deneymlemeniz için bir miktar destek olabilirim.
İbrahim hocam bende henüz kallanmadım ama f/p olarak iyi görünüyor. Kılları dökülmeyecekmiş gibi ama üst düzey kalite hissiyatı da yok tabii ki.