Stokları Serelim

caglarec2268

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
@Berkay adlı üyeden ürünü eft ile satın aldım. Çok güzel özenerek ve güvenli bir şekilde ürünü paketleyip adresime kargoladı. ürün banada anlattığı gibi çok temiz ve diri. Kendisine burdan tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. İyi forumlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
şişelerden alan bir arkadaşım beğenmediğini belirtti çok kalitesiz dedi.almaktan vazgeçtim atımı nasıl şişelerin plastik kalitesi çok mu adi.
Kampanya konusunda atim videosunu paylasmistim. Fikir verebilir. Agir isler icin degil gibi duruyor. Basligi basit bisey. Ama kullanisliligi gayet iyi.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
şişelerden alan bir arkadaşım beğenmediğini belirtti çok kalitesiz dedi.almaktan vazgeçtim atımı nasıl şişelerin plastik kalitesi çok mu adi.
Hocam bence şişenin kaliteside atımı da fiyatına göre çok iyi..

Bu fiyata kwazar yada flowey kalitesi zor zaten.

İç mekan kullanımı için aldım bence gayet yeterli :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Kampanya konusunda atim videosunu paylasmistim. Fikir verebilir. Agir isler icin degil gibi duruyor. Basligi basit bisey. Ama kullanisliligi gayet iyi.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler videoyu bulup izlerim.bende sulandırılmış cam temizleyici ,pw vs tarzı ürünleri atmak için alacaktım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
teşekkürler videoyu bulup izlerim.bende sulandırılmış cam temizleyici ,pw vs tarzı ürünleri atmak için alacaktım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç içi temizleyici, cam temizleyiciler için gayet iş görür.. dış kullanım için soru işareti olur

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Berkay adlı üyeden ürünü eft ile satın aldım. Çok güzel özenerek ve güvenli bir şekilde ürünü paketleyip adresime kargoladı. ürün banada anlattığı gibi çok temiz ve diri. Kendisine burdan tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. İyi forumlar :)
Hocam hayırlı olsun, @Berkay naptın kardeşim buna da mı deri kalkanı uyguladın ? :komik: Gayet mat duruyor :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Flowey indirimini pas geçemezdim :)

Bagajda yıkamada kullandığım bezler poşet içerisinde duruyordu. Bagajda poşet gözümü tırmaladığı için bezleri muhafaza edecek çanta arıyordum. Meguiars detay çantasına sığmayacağı için ek olarak içi sıvıya dayanıklı halı çanta aldım. Çok beğendim bagaj toparlanmış oldu.

Bagajda görüntü bu şekilde;

Birde Sonax GummiPfleger aldım :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Flowey indirimini pas geçemezdim :)

Bagajda yıkamada kullandığım bezler poşet içerisinde duruyordu. Bagajda poşet gözümü tırmaladığı için bezleri muhafaza edecek çanta arıyordum. Meguiars detay çantasına sığmayacağı için ek olarak içi sıvıya dayanıklı halı çanta aldım. Çok beğendim bagaj toparlanmış oldu.

Bagajda görüntü bu şekilde;

Birde Sonax GummiPfleger aldım :)

Bezler için aldığınız çantanın linki varmı acaba.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir