Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Yine her zamanki gibi kaliteli ürünler getirmiş Emre abiden aldım, ürünleri almazsam vijdan azabı çekerdim. :D
Güzel paketleme ve 32 saat de hızlı kargo için teşekkürler Emre abi. :)

Ağzının tadını biliyorsun Sercan hocam. Hayırlısı olsun güle güle kullan. @MoonDance adamın ocağına incir ağacı diker söylemedi deme :komik:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar işimize prestij katmak için durmaksızın bir şeyler düşünüp katmaya çalışıyorum.

Fikirleriniz varsa sizlerinde paylaşırsanız çok memnun olurum.

@Mugzy @omrslhmms size daha önce bahsettiğim koltuklar için naylon kılıf ve direksiyon için kılıf yada streç geldi, artık teslimatlar daha da prestijli :) Kötü haber adam strecin sarma aparatını göndermemiş, aradım bugün kargoya verecek inş.

3 tane siyah olan şeylerde direksiyon kılıfı gibi bir şey.

Bu arada Detailforum aplikatör için @emboli hocamın paylaşımı üzere listeye eklediğim ve henüz elime ulaşan cırtlı ped de geldi :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Geldi sonunda :alisveris: Bakalım kendisinden epey ümitliyim. İki katta 2-3 yıl dayanım demiş 1.5 yıl çıkarsa yeterli olur. Jantların temassız temizlenmesini sağlar parlaklığı da iyi olursa tamamdır. Bu arada 1 hafta suyla temas etmeyin, yıkamayın diye belirtilmiş uygulama sonrası. Jantlar takılı olmadığı için bunla da en azından uğraşmayacagım :mutlu:

@MoonDance Emre ye tekrar teşekkürler, forumun tedarikçisi desek yanlış olmaz sanırım :mutlu:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

pek yeni değil gerçi. 1 Aydan fazla bende ürünler ama pet şişelerden anca sağlam şişelere geçirebildim. Sızma vs olmadan .
Chemical guys şişelerine koyacak Birşey bulamadığım için.
beyaz sirke 1:1 ve koch chemie gs 450ml +15 ml koydum .
Nivea şişesi de 150ml +5ml
Diğerleri sulandırmadan koydum şişelere.
tuga chemie Rose foam shampoo
Tuga chemie jant temizleyici ( cam şişede )
Koch chemie green star ( pembe şişe)
Colourlock. Deri temizleyici ve koruyucu kalkan .

Yeşil cam şişe de ise meguairs böcek , zift ve reçine sökücü var. Orijinal şişesi Komple parça pinçik olunca. Buna aktardım .

Son düzenleme: