Stokları Serelim

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Flowey indirimini pas geçemezdim :)

Bagajda yıkamada kullandığım bezler poşet içerisinde duruyordu. Bagajda poşet gözümü tırmaladığı için bezleri muhafaza edecek çanta arıyordum. Meguiars detay çantasına sığmayacağı için ek olarak içi sıvıya dayanıklı halı çanta aldım. Çok beğendim bagaj toparlanmış oldu.

Bagajda görüntü bu şekilde;

Birde Sonax GummiPfleger aldım :)

Merhaba,

sonax gumi ürününden öemnun kaldınız mı?Ben würth silikon sprey kullandım 1 -2 defa kapı fitillerine ancak çok memnun kalamadım.duruma göre sonax da deneyebilirim.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Aliexpress'den ilk sipariş 8 gün sonra elime ulastı ama satıcı başka birsey gondermis malesef. 6'lı sarı ped söyledim bu geldi. İşin kötüsü bunun büyügunü'de lastik icin sipariş vermistim zaten. Neyse bunu wax'da kullanırız artik. İç kısmı çok yumuşak guzel. Koyu siyah kısımları el ile tutulan yerleri daha sert.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
2 hafta önce sipariş verdiğim sonra başkasına mng kargo tarafından teslim edilen siparişim nedeniyle @FloweyTurkiye aynı siparişi mağdur olmayayım diye tekrar gönderdi.bugün başkasına teslim edilen kargo da(problem nasıl çözüldü bilmiyorum ama başkasına teslim edilen kargoda benim ismim yazıyor tarih 19.06.2020 mng kargo kafasına göre birine vermiş ) gelince elimde aynı siparişten 2 tane oldu :)

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhaba,

sonax gumi ürününden öemnun kaldınız mı?Ben würth silikon sprey kullandım 1 -2 defa kapı fitillerine ancak çok memnun kalamadım.duruma göre sonax da deneyebilirim.
Hocam fitilleri biraz yumuşattı, rengini koyulaştırdı. Sizin memnuniyetinizi bu üründe sağlayacak şey nedir onu söyleyin ona göre önereyim.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı olsun abi :) Bu sunroof yağını ilk defa gördüm, nereden alabiliriz?
Berkayım bu yağı daha öncede kullandım.şunu garanti ederimki servisin kullandığı orjinal yağa en yakın yağ..çok yağ denedim würth ün en az 3 çeşiti,beyaz gresler değişik değişik. Ama bunun kadar iyisine denk gelmedim,son derece akışkan ve sessiz bir tavan elde ettim.tavsiye ederim.liquimolyturkey.com. dan aldım..

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye