Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Atalay hocam daha konusunu bile açmadan ben ürünlerimi aldım dikkat spoiler veriyorum. @Tonyukuk07 teşekkür ederim.
Carbon bezlerin testini izledikten sonra almaya karar verdim hem de cam bezim olmasına rağmen.

Güle güle kullan Muhlis, Bu Carbon’lar o testte gördüklerinin yeni nesli olmuş oluyor daha da geliştirilmiş hali :)

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Atalay hocam daha konusunu bile açmadan ben ürünlerimi aldım dikkat spoiler veriyorum. @Tonyukuk07 teşekkür ederim.
Carbon bezlerin testini izledikten sonra almaya karar verdim hem de cam bezim olmasına rağmen.

Hocam merhaba, bezleri nerden temiz edebiliriz acaba bilgi verebilir misiniz?

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bez-eldiven-ön yıkama-şampuan vs vs vs.. Ankara da tanıdığı olan var mı? Sıfırdan bir sürü şey almam lazım :) Sizin fotoları gördükçe gaza geliyorum

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bakım zamanı geldi. Opel profesörü @Nobran Muzaffer kardeşimin tavsiyesi üzerine Alman dolumu yağ aldım.

Güle güle kullan Emre umarım memnun kalırsın. Lukoil dolumu GM ile bu yağın, üzerinde yazan GM dışında hiç bir benzerliği yok. Birisi Bim' de satılan Bol Bol marka ketçap ise diğeri Heinz marka ketçap.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bunları bilmem de süngerleri alınmaz. Sertlikleri bile belli değil. Cutting yazan sünger hare gidericiden öte değil. 3" setiyle hare ve finishing yaptığımda işini gördü ancak cuttingde kesinlikle yaramaz. Diğerlerine de ucuza Befar vs. almak varken gidip SPTA almam bir daha açıkçası.
İşte denemek için aldık bakalım..ne çıkarsa şansımıza vergisiyle tanesi 25 TL ye gelmiş gibi oldu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Güle güle kullan Emre umarım memnun kalırsın. Lukoil dolumu GM ile bu yağın, üzerinde yazan GM dışında hiç bir benzerliği yok. Birisi Bim' de satılan Bol Bol marka ketçap ise diğeri Heinz marka ketçap.
ben de servise gittiğimde özellikle GM bidon tercih ediyorum. Gerçi bakımdan 8000km sonra onu da Liqui Moly ile değiştiriyorum.
Resimdeki D1G2 yağ yani sanırım benzinli motorda kullanılacak. Yine aynı sertifikasyonda D1G2 Liqui Moly denemeni tavsiye ederim Nobran bey. :) işte burada bahsettiğiniz Ketçap mayonez tabiri bu sefer GM ile Liqui Moly arasında oluşuyor. :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konuyu soru cevap konusuna, sohbet konusuna cevirmeyelim. 1 soru soruyorsunuz tamam ama devam eden sorular ilgili konulardan devam etsin. Alakasız mesaj atanlara son uyarım.

@_CaN_ @can26 yetkinizi kullanın kardeşiimm. :taraa:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaslar eldivenler 10 numara 5 yıldız kesinlikle tavsiye ederim. Boyut, doku vs kaliteli duruyor. Deneyince de yorumda bulunurum.

Yalniz Sn. @SuperClean yetkilileri eldivene veya bezlere su etiketleri bastirmayin lutfen. Zaten sokuyoruz, sokerken dikise zarar verme ihtimalimiz var. Rica ediyorum dikkate alin bu sitemi.

Ayrica firmadan ilk alışverişim, cok hizli kargoladilar. Hediye bez bana da gonderdiler herkese gonderdikleri gibi.

Ekstra olarak bir kullanimlik 3 adet dezenfektan da yollanmis. Cok ince dusunce tesekkur ederim.

Ekleme: wax bezleri de cok guzel yumus yumus. Bana gyeonunkileri hatirlatti. Hatta daha sık yapısı.

Wax bezlerinin kisa bir karsilastirmasini yaptim....

Spark

Gyeon

Superclean

Soldaki superclean

Boyutlari esit ucunun de. Spark biraz daha gsmli duruyor bu durumda. Ama supercleanin dokunma hissi cok daha yumusak.

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
M700 koymak için cam şişem vardı ama büyük, kullanmak için küçük bir cam şişe arayışındaydım. 270ml Rebul kolonya şişesini keşfettim. Kalın bir cam, kapağını sökünce bölünmüş ürünlerle gönderilen küçük sprey başlıklar uyum sağlıyor.
Etiket için @Kzmsefa teşekkürler :rahattx:

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaslar eldivenler 10 numara 5 yıldız kesinlikle tavsiye ederim. Boyut, doku vs kaliteli duruyor. Deneyince de yorumda bulunurum.

Yalniz Sn. @SuperClean yetkilileri eldivene veya bezlere su etiketleri bastirmayin lutfen. Zaten sokuyoruz, sokerken dikise zarar verme ihtimalimiz var. Rica ediyorum dikkate alin bu sitemi.

Ayrica firmadan ilk alışverişim, cok hizli kargoladilar. Hediye bez bana da gonderdiler herkese gonderdikleri gibi.

Ekstra olarak bir kullanimlik 3 adet dezenfektan da yollanmis. Cok ince dusunce tesekkur ederim.

Ekleme: wax bezleri de cok guzel yumus yumus. Bana gyeonunkileri hatirlatti. Hatta daha sık yapısı.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun wax bezlerinin linki var mi acaba