Hayırlı olsun kardeşim. Kullanım süresi araç içinde yerleştirdiğin yer vs bu detayları bekliyorum. İlk fırsatta bende alacağım.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim sağ olasın, bende ilk olarak @Detail 35 Kutas ile @Orçun 'un ortak bir paylaşımında görmüştüm o zamandan beri favorilerimde bekliyordu. Son zamanda Aracı sabah teslim edip akşam almak isteyenler çoğaldı. Bende düşündüm, aracı bekletme sebebim çoğunlukla kurutmadan teslim etmemekti. Hep erteliyordum yaz çıksın kış gelsin bakarım diyordum. Sonunda dayanamayıp paraya kıydım
Atalay hocam daha konusunu bile açmadan ben ürünlerimi aldım dikkat spoiler veriyorum. @Tonyukuk07 teşekkür ederim.
Carbon bezlerin testini izledikten sonra almaya karar verdim hem de cam bezim olmasına rağmen.
Bunları bilmem de süngerleri alınmaz. Sertlikleri bile belli değil. Cutting yazan sünger hare gidericiden öte değil. 3" setiyle hare ve finishing yaptığımda işini gördü ancak cuttingde kesinlikle yaramaz. Diğerlerine de ucuza Befar vs. almak varken gidip SPTA almam bir daha açıkçası.