Stokları Serelim

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
- Jant fırçaları wheel woolies gibi sık dokulu değil biraz daha soft
- Vp eldivenler AliExpress den gelen eldivenler ile aynı para neredeyse, her daim iş görür
- Şampuan f/p ürünü olarak aldım

Ve colorlock can parçalarım :sırıtan1: aldıktan sonra sürekli zam yiyen ürünler, ufakta bir öncesi / sonrası bırakıyorum.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
- Jant fırçaları wheel woolies gibi sık dokulu değil biraz daha soft
- Vp eldivenler AliExpress den gelen eldivenler ile aynı para neredeyse, her daim iş görür
- Şampuan f/p ürünü olarak aldım

Ve colorlock can parçalarım :sırıtan1: aldıktan sonra sürekli zam yiyen ürünler, ufakta bir öncesi / sonrası bırakıyorum.
Merhaba, Jant fırçaları nerden ?

Stro4k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat

Eldeki menzernalar eskimişti, raf ömürleri de muhtemelen çoktan bitmişti. Yeni ürünlere bakarken bunlara takıldım. Stokta bulunsun lazım olduğunda kullanıp yorumları paylaşırım.
Menzerna boya koruma kullandınız mı ? Kullandıysanız nasıl parlaklık pek önemli değil benim için boyayi korusun daha çok. Bütçem ona uygun şuan da

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Stro4k, "Stokları serelim" başlığını biraz daha soru cevap olarak kullanırsaniz uzaklaştırma cezası alacaksınız.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Hayirli olsun. Valet Pronun interior cleaner'ini daha önce denediniz mi acaba nasıl üründür?
Teşekkür ederim. Yok denemedim. Sanırım yeni çıkmış bir ürün. Ben de üzerinde advanced yazısını görünce 'iyi birşeydir herhalde' diyerekten aldım. Denediğimde yorumlarımı yazarım.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.

Aliexpressten aldığım MJJC jant fırçalarım biraz önce gelebildi. 15 temmuzda vermiştim siparişi. 33 gün olmuş. Ürünü 31.5 dolara aldım, uygun fiyata aldığımı düşünmüştüm ancak PTT kargo kapıda 48.5tl istedi :D Hem geç geldi ürün hem de tahminim ötesinde pahalıya geldi. Ama işe yarayacağını düşünüyorum. Gyeon fırçama kıyamadığım zamanlarda ya da başına bir iş gelirse yedek olsun diye almıştım. Malzeme olarak güzel düşündürdü ilk etapta. Yanında ek olarak; yakında babamın ve abimin araçlarına sanırım detaylı temizlik ve polisaj uygulayacağım, o yüzden eksikleri tamamlıyorum

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Aliexpressten aldığım MJJC jant fırçalarım biraz önce gelebildi. 15 temmuzda vermiştim siparişi. 33 gün olmuş. Ürünü 31.5 dolara aldım, uygun fiyata aldığımı düşünmüştüm ancak PTT kargo kapıda 48.5tl istedi :D Hem geç geldi ürün hem de tahminim ötesinde pahalıya geldi. Ama işe yarayacağını düşünüyorum. Gyeon fırçama kıyamadığım zamanlarda ya da başına bir iş gelirse yedek olsun diye almıştım. Malzeme olarak güzel düşündürdü ilk etapta. Yanında ek olarak; yakında babamın ve abimin araçlarına sanırım detaylı temizlik ve polisaj uygulayacağım, o yüzden eksikleri tamamlıyorum
Fırçalar icin link rica edebilirmiyim?