Stokları Serelim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #9,501

Aliexpressten aldığım MJJC jant fırçalarım biraz önce gelebildi. 15 temmuzda vermiştim siparişi. 33 gün olmuş. Ürünü 31.5 dolara aldım, uygun fiyata aldığımı düşünmüştüm ancak PTT kargo kapıda 48.5tl istedi :D Hem geç geldi ürün hem de tahminim ötesinde pahalıya geldi. Ama işe yarayacağını düşünüyorum. Gyeon fırçama kıyamadığım zamanlarda ya da başına bir iş gelirse yedek olsun diye almıştım. Malzeme olarak güzel düşündürdü ilk etapta. Yanında ek olarak; yakında babamın ve abimin araçlarına sanırım detaylı temizlik ve polisaj uygulayacağım, o yüzden eksikleri tamamlıyorum
Hayırlı olsun kullanım yorumlarınızı bekliyoruz.

DENİZLİ

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Hayırlı olsun sağlam ürün uygulama ve test sonuçlarını bekliyoruz.

DENİZLİ
İsallah uygulama yaptığım zaman geri dönüş olacaktır uygulama paylaşımlarım sayfamdan uzun süredir sayfayı da hortlatamadim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kil eldiven kendini kanıtlamış bir ürün, gelecek yıkamada kullanacağım.

K serisine uygun uç ise farklı derecelerde atım yapmasını sağlıyor, Ömer ve İbrahim abinin tavsiyeleri üzerine aldım.

Fırçalar Lucullan, VP kalitesi beklenmemeli ve kılları yapay olduğu için agresif. Tabi 3 tanesi yaklaşık 35 TL'ye geldi, gayet uygun.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Kil eldiven kendini kanıtlamış bir ürün, gelecek yıkamada kullanacağım.

K serisine uygun uç ise farklı derecelerde atım yapmasını sağlıyor, Ömer ve İbrahim abinin tavsiyeleri üzerine aldım.

Fırçalar Lucullan, VP kalitesi beklenmemeli ve kılları yapay olduğu için agresif. Tabi 3 tanesi yaklaşık 35 TL'ye geldi, gayet uygun.

Eldiven kac günde geldi sercan?Bende siparis verdim de.