Stokları Serelim

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@srknatmn, 16tl ve üstü vergi olayın keyfini kaçırdı. . Bide artık hep Kargo parası var çoğu üründe. Kargo parası 0 olsa bile. Kesin adam içine gömmüştür Kargo parasını . Bazı ürünlerde ürün + Kargo parası Ücretsiz Kargo olan üründen ucuz oluyor .

birde genel olarak allexpress ürünleri eskiye göre pahalandı dolar olarak

birde döviz çok yükseldi son 5 senede acayip . Bütün olumsuzluklar bir araya gelince. Acayip tadı kaçmış oluyor allexpress’in .

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
@srknatmn, 16tl ve üstü vergi olayın keyfini kaçırdı. . Bide artık hep Kargo parası var çoğu üründe. Kargo parası 0 olsa bile. Kesin adam içine gömmüştür Kargo parasını . Bazı ürünlerde ürün + Kargo parası Ücretsiz Kargo olan üründen ucuz oluyor .

birde genel olarak allexpress ürünleri eskiye göre pahalandı dolar olarak

birde döviz çok yükseldi son 5 senede acayip . Bütün olumsuzluklar bir araya gelince. Acayip tadı kaçmış oluyor allexpress’in .
Bende tam yeni tanışmıştım bu site ile,iyi olmadı dediğiniz gibi bu son durumlar

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
şimdi kuzenim birşey istedi. Voltmetre. 58 cent. Diye tıklıyorsun Almaya kalkınca istediği model 2 dolar oluyor , kargosu var 5 dolar Vergisi ile 70 TL oldu .

eskiden o ürünü 1 dolar verip Toplam 3 lira ya mal edebilirdik .

bir şey alırken. Aynı satıcıdan almaya dikkat edin. Hem Kargo parası çok artmaz hem 1 kere vergi ödersiniz . Ama bataryalı sıvı vs durumlarında Kargo bölebiliyorlar onu satıcıya sormak lazım .

Bende tam yeni tanışmıştım bu site ile,iyi olmadı dediğiniz gibi bu son durumlar

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Daha önce aldığım Bilt Hamber kil siparişini teslim aldıktan uzun süre sonda yine aynı paketten geldi. Ben parasını ödediğim siparişleri çoktan alıp Türkiye’ye götürmüştüm bile. Firmaya mail attım, sistemsel bir hata olabileceğini fark etmediklerini söylediler. Haber verdiğim için üst üste teşekkür ettiler.

paketi açıp içerisine Türkiye’den getirdiğim Ay yıldızlı ağaç kokusundan bir adet koydum ve göndermek üzere paketi kapattım.

Hepimiz yurt dışında bireysel olarak ülkemizi temsil ediyoruz. iyi niyeti suistimal etmek, sorunları veya kargo gecikmelerini 3-5 ürün için fırsata çevirmek bize yakışmaz. Keşke forum kokusundan yanımda olsaydı onu da koyardım. :)

originalgröße

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Daha önce aldığım Bilt Hamber kil siparişini teslim aldıktan uzun süre sonda yine aynı paketten geldi. Ben parasını ödediğim siparişleri çoktan alıp Türkiye’ye götürmüştüm bile. Firmaya mail attım, sistemsel bir hata olabileceğini fark etmediklerini söylediler. Haber verdiğim için üst üste teşekkür ettiler.

paketi açıp içerisine Türkiye’den getirdiğim Ay yıldızlı ağaç kokusundan bir adet koydum ve göndermek üzere paketi kapattım.

Hepimiz yurt dışında bireysel olarak ülkemizi temsil ediyoruz. iyi niyeti suistimal etmek, sorunları veya kargo gecikmelerini 3-5 ürün için fırsata çevirmek bize yakışmaz. Keşke forum kokusundan yanımda olsaydı onu da koyardım. :)

originalgröße
On numara hareket olmuş Atalay abi, dediğiniz gibi birde forum kokusu olsaymış mükemmel olurmuş . :) ama Türkeyimizi çok iyi temsil etmişsiniz teşekkürler. :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

originalgröße
Nerden bakarsan bak erdem kokuyor. Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. Fırsatı ganimet bilip tepesine çöken zavallılık gibi değil bir yiğitlik örneği olarak üst sıralara taşınmalı. Herkes kendi gönlünün nasıl ekmeğini yiyor bir kere daha gösterilmeli.
Tebrik ederim:alkıssx:
Bak yine kızıl elma çekti canım:turk:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

originalgröße
Çok güzel hareketler bunlar. Keşke forum kokusu da olsaydı.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

originalgröße
keşke haber etseydin abi bende forum kokularından vardı getirirdim bi koşu :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
On numara hareket olmuş Atalay abi, dediğiniz gibi birde forum kokusu olsaymış mükemmel olurmuş . :) ama Türkeyimizi çok iyi temsil etmişsiniz teşekkürler. :)
Hareket normal olması gereken kardeşim. Öyle bir devirdeyiz ki, normal olan anormal gelir oldu artık. :)
Nerden bakarsan bak erdem kokuyor. Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. Fırsatı ganimet bilip tepesine çöken zavallılık gibi değil bir yiğitlik örneği olarak üst sıralara taşınmalı. Herkes kendi gönlünün nasıl ekmeğini yiyor bir kere daha gösterilmeli.
Tebrik ederim:alkıssx:
Bak yine kızıl elma çekti canım:turk:
Hurşit hocam çok teşekkür ederim.
Kızıelma dedin şu mısralar aklıma geldi:) ;
“Her iş olur azmerdersen,
Dik ölürsün, dik gidersen,
Evet, sonunda belki sen
Yok olursun ama olur!”
Çok güzel hareketler bunlar. Keşke forum kokusu da olsaydı.
Acil durumlar için kokulardan bol bol getireyim kanka ben :D

keşke haber etseydin abi bende forum kokularından vardı getirirdim bi koşu :)
Şu korona bitsin 2 haftada bir geleceksin kardeşim ;)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye

Davlumbaz için f/p ürünü arayışındayım,

3D magic dressing solventli ve fazla vıcık vıcık geldi bir kutuyu zorla bitirdim, daha öncesi koch pss spreyle püskürtüyordum ona da kıyamadım fazla lükse kaçıyordu :D son olarak bunu bi yerde okumuştum deneyeyim dedim, auto cher bostancıdan indirimle 25tl’ye aldım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

3D magic dressing solventli ve fazla vıcık vıcık geldi bir kutuyu zorla bitirdim, daha öncesi koch pss spreyle püskürtüyordum ona da kıyamadım fazla lükse kaçıyordu :D son olarak bunu bi yerde okumuştum deneyeyim dedim, auto cher bostancıdan indirimle 25tl’ye aldım
Güle güle kullan, inceleme konusu bekliyoruz :)
P.S :Karta taksit neyin yapıyorlar mı?

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Güle güle kullan, inceleme konusu bekliyoruz :)
P.S :Karta taksit neyin yapıyorlar mı?
Teşekkürler, kart hiç sormadım bir dahakine sorayım abi ama nakit olunca güzel indirim yapıyorlar :)

Divortex ağırlıklı olmak üzere bildiğimiz ürünler de mevcut

Bu arada 3D ile sözleşmeleri bitmiş yeni ürün gelmiyormuş artık, fırça, başlık şişe birkaç şey alacaktım ama kalmamıştı hiçbiri.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler, kart hiç sormadım bir dahakine sorayım abi ama nakit olunca güzel indirim yapıyorlar :)

Divortex ağırlıklı olmak üzere bildiğimiz ürünler de mevcut

Bu arada 3D ile sözleşmeleri bitmiş yeni ürün gelmiyormuş artık, fırça, başlık şişe birkaç şey alacaktım ama kalmamıştı hiçbiri.
Hadi ya, 3D'den kalanlara bir bakayım belki cezbeden birşey vardır.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Güle güle kullan eğer ürün işini iyi yaparsa tam bir F/P ürünü olabilir yorumlarını bekliyoruz

DENİZLİ

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpressden 17 günde geldi. 2 Adet eldiven kuponla 76 tl + 17tl vergiyle 93 tlye geldi. Bu fiyata bence gayet güzel bir ürün. Türkiye den 100-110tlye valet pro eldiven almak yerine bu şekilde 2 adet almak daha mantıklı bence. Ekstra olarak satıcı yanında ufak bir hediye göndermiş :D
Ürün Linki

Önceki eldivenlere görede boyutu 1 tık büyümüş gibi. Veya benim 2 yıllık eldiven zamanla çekmiş emin olamadım :D

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpressden 17 günde geldi. 2 Adet eldiven kuponla 76 tl + 17tl vergiyle 93 tlye geldi. Bu fiyata bence gayet güzel bir ürün. Türkiye den 100-110tlye valet pro eldiven almak yerine bu şekilde 2 adet almak daha mantıklı bence. Ekstra olarak satıcı yanında ufak bir hediye göndermiş :D
Ürün Linki

Önceki eldivenlere görede boyutu 1 tık büyümüş gibi. Veya benim 2 yıllık eldiven zamanla çekmiş emin olamadım :D
Abi hayırlı olsun. Hangi mağazadan aldın acaba? Ben de 2-3 gün önce Lucullan Offical Store mağazasından sipariş ettim. Umarım kaliteli birşey gelir.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi hayırlı olsun. Hangi mağazadan aldın acaba? Ben de 2-3 gün önce Lucullan Offical Store mağazasından sipariş ettim. Umarım kaliteli birşey gelir.
Teşekkürler ederim, linki eklemiştim mesaja bende lucullan mağazasından aldım. Fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli pişman olmazsın.