Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #10,661
Bende Aldim 3 4 tane Eldiven Lucullan dan bu Firmanin malzemeleri guzel kaliteli fiyatlarda uygun surdan link atayim bakabilirsiniz birde cabuk gonderim yapiyorlar gecen hafta 9 gunde geldi

TRY 39.86 | Lucullan maksimum emici eldiven yüksek yoğunluklu mikrofiber Premium araba yıkama eldiveni SCRATCH ücretsiz mükemmel günlük detaylandırma
US $4.99 |Lucullan Maximum Absorbancy Glove High density Microfiber Premium Car Wash Mitt SCRATCH FREE Perfect For Everyday Detailing|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Link gözümden kaçmış. Ben marşpiyel ve jantlar için almıştım. Kaportada da kullanılabilir öyleyse.
Daha önce hiç gyeon, work stuff gibi kaliteli eldiven kullanmadığım için tam aralarında ki farkı ayırt etmem mümkün değil ama bu lucullanın da ipleri, dokusu gayet yumuşak. İplerinin uzunluğuda yeterli ve güvenli yıkamaya imkan tanıyor diye düşünüyorum. :)

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önce hiç gyeon, work stuff gibi kaliteli eldiven kullanmadığım için tam aralarında ki farkı ayırt etmem mümkün değil ama bu lucullanın da ipleri, dokusu gayet yumuşak. İplerinin uzunluğuda yeterli ve güvenli yıkamaya imkan tanıyor diye düşünüyorum. :)
Geçen hafta bir eldivene 150 lira para verilmez diyordum. Bugün Work Stuff eldivenim geldi :D. Aralarındaki farkı çok merak ediyorum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aliexpressden 17 günde geldi. 2 Adet eldiven kuponla 76 tl + 17tl vergiyle 93 tlye geldi. Bu fiyata bence gayet güzel bir ürün. Türkiye den 100-110tlye valet pro eldiven almak yerine bu şekilde 2 adet almak daha mantıklı bence. Ekstra olarak satıcı yanında ufak bir hediye göndermiş :D
Ürün Linki

Önceki eldivenlere görede boyutu 1 tık büyümüş gibi. Veya benim 2 yıllık eldiven zamanla çekmiş emin olamadım :D
Hayırlı olsun fiyat olarak uyguna gelmiş güle güle kullan.

DENİZLİ

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
@Tonyukuk07 atalay abiye teşekkürler

Le peppermint wax bezi
Klin green monster
Carpro eraser

klini denemek için sabırsızlanıyorum cok ilginç bir dokusu jantlarda cok iyi temizlik yaptığını söyleyen cok

Green monster çok tuhaf bir bez bir kova hafif şampuanlı su ve sadece bu bezle motor ve jant temziliği yapılabiliyor. Nasıl yaptığın bilmiyorum ama yapıyor :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Tonyukuk07 atalay abiye teşekkürler

Le peppermint wax bezi
Klin green monster
Carpro eraser

klini denemek için sabırsızlanıyorum cok ilginç bir dokusu jantlarda cok iyi temizlik yaptığını söyleyen cok

Hayırlı olsun kutas bezlerden bende aldım bakalım nasıl çıkacak.

DENİZLİ

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Green monster çok tuhaf bir bez bir kova hafif şampuanlı su ve sadece bu bezle motor ve jant temziliği yapılabiliyor. Nasıl yaptığın bilmiyorum ama yapıyor :)
Kesinlikle bizim gibi susuz motor temizliği yapanlar için müthiş bir bez. Değişik bir yapısı var, bez kiri de bünyesinde tutmuyor yıkama sonrası leke kalmıyor neredeyse.
Hayırlı olsun kutas bezlerden bende aldım bakalım nasıl çıkacak.
Müthiş bez abi

DENİZLİ