Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #1,061
Yüzük sana feda kardeşim
Sen gel yeter
Aslında yüzük fazla elektriğimi alsın diye
Elhamdulillah Karadeniz erkeğiyiz ama kötü yanı maalesef agresiflik kanımızda var :komik::komik:

offf çok kardenizli arkadaşım vardur da. bir tanesi nin elinden zor aldım vakti zamanunda anladın sen. :komik::komik: seviyorum sizi uşagummm. <3:)

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Evet alman forumlarda 90% bunu tavsiye ediyorlar. Burdan temin ettim.Yurtdisi kargolari yok yanliz.En azindan bu sitede.
duw-tuner.de - Tuga Alu-Teufel Spezial Felgenreiniger Sprayer 1000 ml Tuga
Ben kullanıyorum kendisinden kaç liraya aldığımı hatırlamıyorum ama dolar düşüktü, hatta 5 litrelik galondan 2 litre satmıştım litresi 50 lira olarak. Kalanını da hala kullanıyorum, hatta ben standart jant temizleyici olarak kullanıyorum gayet memnunum. Kokusu limonlu gibi, çok hafif olmasa da diğer markalara göre oldukça kabul edilebilir.

Gökhan Bilgin

Çaylak Detaycı
Üye
Hayrına ürünün içinden çıkan şu "siyah kaplı" Zymöl Handbook (kitapçığın) sayfalarının resmini çekip paylaşsan o kadar çok makbule geçer ki..? Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun..
Olur tabi özelden numaranızı yazarsanız whatsapp’tan yollarım teşekkürler bu arada :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
IMG_20181024_130723.jpg
IMG_20181024_130744.jpg
Pek cici duruyorlardı. O kadar direnmeden sonra fırçaları kendim yapmayı bıraktım ve aldım hadi rastgele

Açılı fırçayı iade mi etsem, bildiğin detay değil kestirme fırçası:dusun:20 numara ise şimdiden favorim oldu lastiklerde falan pek işe yarayacak gibi

Selametle