Stokları Serelim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@onurçiko
Adaş forumda biri bahsetmişti zr53 ü peçeteye dökünce sertleşti MR fix dökünce olmadı diye
Kriter midir bilmiyorum ama mantıklı geldi
Yapabilirsen autocare seramiği bir iki damla peçeteye damlat bakalım sertleşme olacak mı

Son düzenleme:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@onurçiko
@ccibb

Zymöl ve adam's şampuan önerilerinizi inceledim fakat fiyatlar malumunuz :(

Biraz daha makul tavsiyeleriniz olabilir mi? Bölünmüş koch nms misal maksimum 60-80 bandında?

Teşekkürler :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@onurçiko
@ccibb

Biraz daha makul tavsiyeleriniz olabilir mi? Bölünmüş koch nms misal maksimum 60-80 bandında?

Koch nms kullanmadım ama genel olarak olumlu yorumlarını hatırlıyorum,koch chemie nin kullandığım ürünlerinden hep memnun kaldım.Nms nin de şaşırtacağını zannetmiyorum.
Zymöl şampuanı 1400 ml 2-3 ay önce kimyasal adamlar kampanyasından 70 tl ye aldık birçoğumuz,böyle kampanyaları kollayabilirsiniz.
Adam's şampuan forumda bölünmüş bölünmemiş ürünler başlığında @Murat tarafından 1 lt si 80 tl ye bölünmüş olarak satılıyor,oraya da bakabilirsiniz.
Bir de şöyle düşünün 1 lt şampuanı yıkama sıklığınıza ve elinizin bolluğuna göre rahat 1 yıl kullanırsınız,belki çok daha fazla.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@onurçiko
@ccibb

Zymöl şampuanı şöyle düşünün., gramaj olarak 1420ml. 'dir ve yüksek konsantre oranı olduğundan., yaklaşık 4 litre olan bir kovaya 10-15ml. maximum 20ml. şampuan yeterli oluyor., Sİtemizde 1Lt. Adam's şampuan bölünmüş olarak 80 tl. arkadaşımız satmaktadır., konusunu inceleyebilirsiniz..

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@onurçiko
@ccibb

Değerleri yorumlarınız için tekrar teşekkürler zymöl güncel 120tl civarı, diğerlerine gören halen cazip sayılabilir ve o kutu bana rahatlıkla 2 yıl yeter :)

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 2457
Ekli dosyayı görüntüle 2458
Pek cici duruyorlardı. O kadar direnmeden sonra fırçaları kendim yapmayı bıraktım ve aldım hadi rastgele

Açılı fırçayı iade mi etsem, bildiğin detay değil kestirme fırçası:dusun:20 numara ise şimdiden favorim oldu lastiklerde falan pek işe yarayacak gibi

Selametle
hayırlı olsun . açılılarıbence iade etme. bende de var. benim gibi biraz davlumbaz takıntın varsa. hatta ve hatta motor temizliginde çok iş görüyor. uzun saplı oluşu ve açı ulaşılması zor lastik arkası bölümlerinde biçilmiş kaftan:super: