Stokları Serelim

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dyson V11 katili Dreame V11 kablosuz süpürge.

araç içi için aparatları da var ilerleyen günlerde detaylı bir inceleme yapıp araç içi kullanım deneyimlerimi ayrı bir başlık halinde paylaşabilirim.

Selam, nereden ve ne kadara aldınız? Benim de ihtiyacım var.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok teşekkür ederim:) Antalya’da bir veteriner ağabeyimiz satıyordu. 1 ay önce satın almış 2 defa kullanmış letgo ya ilana koymuş. Yanında foam lance ile birlikte 2000₺ ye satın aldım.
Hayırlı olsun.., 1 ay kullanılmış cihaz için çok iyi rakama almışsınız güzel günlerde kullanmak nasip etsin..

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bir süredir Karcher yıkama makinamla davlumbazları nasıl daha iyi yıkarım diye düşünüyordum,
uzun araştırmalarım sonucu nihayet aradığım ürünü buldum ve Hepsiburada üzerinden satın aldım.
Ürün plastik olmakla birlikte iç aksam metal olduğu için ağır ve sağlam bir yapısı var, üzerinden basınç ayarı yapılabiliyor, henüz kullanma şansım olmadı ama kullanmaya başlayınca bununla ilgili bir video da ekleyeceğim.
270tl'ye satın aldım, evet ufak bir plastik parça için yüksek bir rakam gibi duruyor ancak hem yaptığı işi hem de mevcut döviz kurunu hesaba kattığımızda buna değeceğine inanıyorum.
ürünle ilgili kısa tanıtım videosuna link'den ulaşa bilirsiniz