Stokları Serelim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #11,961
Son düzenleme:

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Ate 'nin Türkiye distribütörü olan Adlığ Otomotiv 'den aldım., Ate piyasadaki en kaliteli balata/disk üreticisi olduğu için fiyatları biraz pahalıdır; https://www.otosupermarket.com/
Evet ate hemen hemen tüm Avrupa markalarının montaj da çıkan markasıdır ancak piyasa da sahte leri çok hatta otosüpermarket dışında hepsi sahte diyebilirim bende yeni aldım aracıma orjinal logolu parçanın üçte bir fiyatına hemde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Eldiven fetişi oldum sanırım. Epey çeşit eldivenim olmuş.. Yeni seri Gyeon Smoothie ve Feynlap eldivenler de çeyizde bulunsun istedim. Wheel wooliesi de kaliper araları ve jantların arka kısımlarında fırçaların kıvrılamadığı bölümler için aldım.

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Eldiven fetişi oldum sanırım. Epey çeşit eldivenim olmuş.. Yeni seri Gyeon Smoothie ve Feynlap eldivenler de çeyizde bulunsun istedim. Wheel wooliesi de kaliper araları ve jantların arka kısımlarında fırçaların kıvrılamadığı bölümler için aldım.

Hayırlı olsun Feynlab Gyeon ikisi arasında kalite olarak kıyaslama yaparsanız hissiyat falan nedir durumu

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Stoğa son eklenenler.

Arkadaşlar bu sams mikrofiber güzel bir bez memnun kaldım ama ilk yıkamada yanına birşey atmayın tüm pedler bezler vişne rengi oldu