Stokları Serelim

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Genellikle yeni ürünler denemek yerine başarısına emin olduğum ürünleri almayı tercih ediyorum. Sonax'ın bu yeni 'seramik sprey'ini iki kez kullandım ve çok beğendim. O yüzden 3 adet daha edindim. Uzun süre iş görür artık. İç detayda da @Dragstar, abi sağ olsun, yıllardır 'sonax cockpit reiniger matteffect'i çok beğenerek uyguluyorum. 'Kunststoff' u da aynı şekilde çok başarılı buluyorum. Daha önce 'endurance'i hiç deneme imkanım olmadı ancak çok fazla olumlu yorum olunca hayal kırıklığı yaratmayacağına eminim. Sonax'ın çok ürününü kullanıyorum ve hemen hepsinde uygularken verdiği güven (zarar verebilecek olumsuz bir sonuç yaratma ihtimali olmadığını bilerek), uygulama kolaylığı ve neticede mutlak başarılı olduğunu bilerek uygulamak detay hazzını zirveye taşıyor diyebilirim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Genellikle yeni ürünler denemek yerine başarısına emin olduğum ürünleri almayı tercih ediyorum. Sonax'ın bu yeni 'seramik sprey'ini iki kez kullandım ve çok beğendim. O yüzden 3 adet daha edindim. Uzun süre iş görür artık. İç detayda da @Dragstar, abi sağ olsun, yıllardır 'sonax cockpit reiniger matteffect'i çok beğenerek uyguluyorum. 'Kunststoff' u da aynı şekilde çok başarılı buluyorum. Daha önce 'endurance'i hiç deneme imkanım olmadı ancak çok fazla olumlu yorum olunca hayal kırıklığı yaratmayacağına eminim. Sonax'ın çok ürününü kullanıyorum ve hemen hepsinde uygularken verdiği güven (zarar verebilecek olumsuz bir sonuç yaratma ihtimali olmadığını bilerek), uygulama kolaylığı ve neticede mutlak başarılı olduğunu bilerek uygulamak detay hazzını zirveye taşıyor diyebilirim.

Hayırlı olsun Güle güle kullan sonax ceramic sprey bende yok bende temin edip denemek istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Sonax'ın 4 ay koruma iddiası var eğer öyle olursa artık o ekip size epey gider :) Güle güle kullanın :)

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
@medxr13, @Dragstar, Güzel ürünler güle güle kullanın .
Sonax cockpit reiniger matteffect. AF spritz alternatifi olabilir mi ?

uv koruma ve toz bırakma olayı nasıl ? Ayrıca parlaklık matlık olayı merak ediyorum
Teşekkür ederim. Sonax çok doğal bir finişe sahip, sıfır araç görüntüsünde oluyor. Hafif temizleme özelliğinin dışında antistatik özelliği mevcut, toz vs bırakmıyor. Silikon yok içinde. Ve uygulama sonrası iz vs bırakmıyor. Finişi çok doğal mat. Uv koruma özelliği ise sanırım yok.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
13 gün sonunda elime ulaştı... :)
Herkese hayırlı olsun yeni stokları. KL ise dikkat çekici. Şarjlı polisaj makineleri çok merak ettiğim bir detay kolu benim için. Deneyimlerinizi bekliyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

@medxr13, @Dragstar, Güzel ürünler güle güle kullanın .
Sonax cockpit reiniger matteffect. AF spritz alternatifi olabilir mi ?

uv koruma ve toz bırakma olayı nasıl ? Ayrıca parlaklık matlık olayı merak ediyorum
Hayırlı olsun öncelikle. Sonax'ın ürünleri genel olarak detay piyasasında hafife alınıyor. Cockpit Reiniger, alanında bir çok üründen üstündür. Bir görüntüsünü buraya ekliyorum.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@medxr13, @_CaN_,
Teşekkür ederim. Cevaplar için .
Foto da 2 tane ürün var aynı isimde Şişeleri değişik. Ne fark var arasında ?
Seçmek istesem. Hangisini seçeceğimi bilemedim

benim İbiza çok kirlenmiyor. Uv koruması matlık ve toz tutmaması daha önemli .

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@medxr13, @_CaN_,
Teşekkür ederim. Cevaplar için .
Foto da 2 tane ürün var aynı isimde Şişeleri değişik. Ne fark var arasında ?
Seçmek istesem. Hangisini seçeceğimi bilemedim

benim İbiza çok kirlenmiyor. Uv koruması matlık ve toz tutmaması daha önemli .
Bildiğim kadarı ile iki ürün de aynı. Uv koruması üzerinde yazmıyor ancak yabancı kaynaklarda uv korumasının olduğunu okumuştum. Ben ince uzun olan şişesindekini kullanıyorum.

Karşılaştırma - Sonax Cockpit Reiniger, Sonax Tiefen Pfleger, Valet Pro Classic Protectant, Autobrite Pink Sheen,Gtechniq C6, Adams Super VRT, AutoFinesse...

Bu linkte benim kendi aracımda bir çok ürünü karşılaştırdığım bir konu var. Oradan matlığını göreceli olarak karşılaştırabilirsiniz. Toz tutmama konusunda da başarılıdır.