Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
O zaman bu sana gelsin, sıcak sıcak. Bu günün mahsulü:D
Ekli dosyayı görüntüle 2651
@Kimyasal Adamlar a teşekkürler kampanya için.
hayırlı olsun üstad.:alkis: bende diyorum bu toplu alım ve stok bitirme egiliminin amacı ne ola ki .:dusun: niye piyasanın kaymagı alınıyor. :dusun:

oysaki forumun üstadlarının masa kapatmasıymış meğer.:super: zymöl ital konusunu burda bitmiştir demişsiniz de haberimiz yokmuş.:super:

nediyelim güzel günlerde olsun .:) bol kazançlı güzel uygulamalarda kullanmak nasip olsun .;)

bu arada unutmadan söyleyeyim. muc-off ürünleri motorsiklet ve bisiklet için üretilmiş ürünlerdir. :hava: onların boya yapılarınına göre yapılmışlardır. ;) o küçük sprey şişesi gözümden kaçmadı. yani .:komik::komik::komik:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
hayırlı olsun üstad.:alkis: bende diyorum bu toplu alım ve stok bitirme egiliminin amacı ne ola ki .:dusun: niye piyasanın kaymagı alınıyor. :dusun:

oysaki forumun üstadlarının masa kapatmasıymış meğer.:super: zymöl ital konusunu burda bitmiştir demişsiniz de haberimiz yokmuş.:super:

nediyelim güzel günlerde olsun .:) bol kazançlı güzel uygulamalarda kullanmak nasip olsun .;)

bu arada unutmadan söyleyeyim. muc-off ürünleri motorsiklet ve bisiklet için üretilmiş ürünlerdir. :hava: onların boya yapılarınına göre yapılmışlardır. ;) o küçük sprey şişesi gözümden kaçmadı. yani .:komik::komik::komik:
Üstadım teşekkür ederim. Biraz spontane gelişti olay, Ahmet Abi'nin elinde sınırlı ürün kaldığını öğrenince almak farz oldu.
Gözünden bir uçan bir kaçan ama maşallah kaçanı daha görmedik. O ufaklık ürünlerin yanına hediye geldi deneyeceğim bakalım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Üstadım teşekkür ederim. Biraz spontane gelişti olay, Ahmet Abi'nin elinde sınırlı ürün kaldığını öğrenince almak farz oldu.
Gözünden bir uçan bir kaçan ama maşallah kaçanı daha görmedik. O ufaklık ürünlerin yanına hediye geldi deneyeceğim bakalım.
zymol ital no comment :) hepimize -tüm foruma hayırlı olur umarim:)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@onurçiko ben sana dedim yolla diye dinlemedin. Harcama muc-off'u. Bisikletimi waxlayacağım. :)

@Paian yarın arabaya girişeceğim. Yardıma beklerim. Ha sana olan 20 lira borcumu isteyeceksen boşuna gelme. Cepte metelik yok :D
Gelirdim aslında da bugün kimsesiz çocuklarla ilgili bir çalışmaya katılacağım. Hep kimyasal hep kimyasal nereye kadar. Duruma göre haberleşiriz yinede. İşin uzundur senin zibilyon tane ürün almışsın uygula uygula bitmez :).

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Herkese hayırlı olsun yeni ürünleri bende ufaktan bişeyler aldım gelince paylaşırız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi