Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kimyasal adamlarda glasur ve holiday kit( ismini yanlış hatırlamıyorsam) yoktu.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
internet sitesinde satışta olmadığını biliyorum. Ahmet abi ile ital in az kaldığını öğrendikten sonra stok hareketine girildiği için acaba telde mi söledi bu ürünleri diye merak ettim. satıcılar tüm ürünlerini internet satışına açmayabilir. Bunu yamaçlar da çok yaşadım

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
internet sitesinde satışta olmadığını biliyorum. Ahmet abi ile ital in az kaldığını öğrendikten sonra stok hareketine girildiği için acaba telde mi söledi bu ürünleri diye merak ettim. satıcılar tüm ürünlerini internet satışına açmayabilir. Bunu yamaçlar sa çok yaşadım
O kadar bilgim yok maalesef benim hocam. Onur abi mesajları görünce cevap verir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hey maşallah ikişer ikişer Zymöl gelmeye devam ediyor. Kimyasal Adamların bugını mı buldunuz ne yaptınız. Glasur listede yoktu bile :).

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler arkadaşlar, kusura bakmayın geç cevap veriyorum. @green_spell hocam hepsi kimyasaladamlardan temin edildi fakat muhtelif zamanlarda yani şu anda sadece ital geldi koleksiyona. Diğer waxları da yine kimyasaadam kampanyalarından temin ettim.
@akhisar ustam o kalan kit takibimde, Ahmet abi getirir diye umut ettim ama gelmedi. Kısmet bekliyorum. Ki şu anda beklemekten başka çaremde yok. Kredi çekecek kıvama geldim nitekim:halay::deli:
Laf aramızda Murat ile güzel birşey yakalamıştık yurtdışında fakat çok yüksek kargo çıkınca vazgeçtik.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
boncuk gibi zymol ler herkese hayırlı olsun iyi günlerde parlatın beyler

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Forumdaki Ital rüzgarından nasiplenmesek de Glasur, Titanium, Carbon ve saz arkadaşları ile yola devam. Uzun zaman sonra bugün çeyizi düzenleyeyim dedim ve elbette toplu bir foto çekmemezlik etmedim. Ürün alımındaki katkılarından dolayı öncelikle @multispace Murat a, ailemizin tedarikçisi @Murat Murat a ve @ondrclvz Önder başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkürler. Kafamdaki çeyizi %90 oluşturdum. Önümüzdeki 1 sene ürün alımı için durgun uygulama için yoğun geçer umarım. Bu arada ürün paylaşımında birkaç kişiye de faydam olduysa ne mutlu.
20181106_110656.jpg