Stokları Serelim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #12,301
Foam lance ile 1:9 / 1:10 oranında kullandığınız zaman sizinde karışım oranınız 1:80 ile 1:100 oranına denk geliyor zaten arada bir fark olmuyor.
Foam lance 1 litrelik karışımı araç üstüne markalar arası farkla 8,5-10 litre su ile karıştırarak atar yani 8.500ml yada 10.000ml su kullanmış olursunuz. 100 ml ürünü bu su oranı ile attığınız için karışım oranınız 1/85 ile 1/100 arasında olur.
Evet bu açıdan düşündüğümüz vakit çok haklısınız :)

Sadece şu olabilir genellikle foam lance kullanan arkadaşlar köpük oranı ayarını yaptığımız musluğun kademesini en kısık seviye yani (en az su / max. köpük) yapacak şekilde ayarladığımız için karışım oranı 1:50 ile 1:70 gibi bir oran olur sanırım.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet bu açıdan düşündüğümüz vakit çok haklısınız :)

Sadece şu olabilir genellikle foam lance kullanan arkadaşlar köpük oranı ayarını yaptığımız musluğun kademesini en kısık seviye yani (en az su / max. köpük) yapacak şekilde ayarladığımız için karışım oranı 1:50 ile 1:70 gibi bir oran olur sanırım.
:) Benim verdiğim rakamlar en az su max köpük için geçerli aslında. Ben mjjc foam kullanıyorum max ayarda yanlış hatırlamıyorsam 8,5 Lt su tüketimi var. Yani 1/85 gibi bir oran yapıyor.

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fena değil iş görecek gibi görünüyor.
Hayırlı olsun.
Tetik basılıyken nozzle ayarını değiştirmemeye çalışın iç conta laçka olabiliyor açma yapıyor hafiften. Boru tip tabanca ile jant davlumbaz hunharca girişebilirsiniz suyu kilitleyen sızdırmazlık adaptörü kaçırıyor çok güvenmeyin

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun.
Tetik basılıyken nozzle ayarını değiştirmemeye çalışın iç conta laçka olabiliyor açma yapıyor hafiften. Boru tip tabanca ile jant davlumbaz hunharca girişebilirsiniz suyu kilitleyen sızdırmazlık adaptörü kaçırıyor çok güvenmeyin
Teşekkür ederim :) Bilgilendirmelerde çok değerli olmuş.

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim :) Bilgilendirmelerde çok değerli olmuş.
Rica ederim. Bu arada nemlendirme özelliği olan bir Nozzle mevcut, yaprakları nemlendirme isterseniz ciddi işinize yarayacaktır. Çok ince zerreler halinde ve yumaşak olarak sprey yapıyor, sizin bahçede bayağı işe yarayabilir bilemiyorum

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Rica ederim. Bu arada nemlendirme özelliği olan bir Nozzle mevcut, yaprakları nemlendirme isterseniz ciddi işinize yarayacaktır. Çok ince zerreler halinde ve yumaşak olarak sprey yapıyor, sizin bahçede bayağı işe yarayabilir bilemiyorum
:) Güzel bir nozulmuş bahçede kesinlikle çok işe yarar. Araçtan çok bahçe işleri için kullanılacak gibi görünüyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugünde kargodan 2.nci gelen çeyizlerim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın, ben daha aldıklarıma kıyamadım :( Şişelerde beni çocukluğuma götürdü. Kullanıp bitirince şişeleri saklarım diye düşünüyorum :)