Stokları Serelim

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Yarın deneyeceğim bende bakalım, beklediğimden ağır gibi geldi bana ama, bakalım çalışırken nasıl olacak.
o kadar da ağır değil makinanın üzerinde ışık var çalıştırınce ilk yeşil yanar yanlış tutar veya yanlış baskı uygularsanız kırmızıya dönüp sizi uyarıyor. Düzgün tutmanızı sağlıyor. Bu olay daha çok hızlı çalışırken başınıza gelecektir. 3. devşrlerde pek fazla sorun teşkil etmiyor. yani dual action olayını yapmadığı zaman sizi uyarıyor.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bissell spotclean pro garajda yerini aldı
Hayırlı olsun., Bilmediğimden soruyorum bu cihaz Fakir veya Karcher Puzzi gibi halı/koltuk yıkama makinelerinin yapabileceğini işi yapabiliyor mu..? Aradaki fark nedir, portatif olması dışında fiyat vs.. başka bir avantajı var mıdır..?

İşim düşünce hanımın 2300 Watt ‘lık Fakir marka halı/koltuk yıkama makinası ile idare ediyorum., ama çok büyük ve ağır olduğundan evden garaja indir tekrar geri çıkar asansör olmasına rağmen yine de uğraştırıyor., ondan dolayı sordum :)

Son düzenleme:

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun., Bilmediğimden soruyorum bu cihaz Fakir veya Karcher Puzzi gibi halı/koltuk yıkama makinelerinin yapabileceğini işi yapabiliyor mu..? Aradaki fark nedir, portatif olması dışında fiyat vs.. başka bir avantajı var mıdır..?

İşim düşünce hanımın 2300 Watt ‘lık Fakir marka halı/koltuk yıkama makinası ile idare ediyorum., ama çok büyük ve ağır olduğundan evden garaja indir tekrar geri çıkar asansör olmasına rağmen yine de uğraştırıyor., ondan dolayı sordum :)
Selamlar, evet fazlasıyla yapıyor hemde üstelik ek başlıklar kutu içinde geliyor.

Bence tek eksiği hava üfleme yapamaması, onu da yapsa 4x4 detaycı ürünü olurdu, şu kurulama sıkıntısından kurtulurduk

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Selamlar, kesinlikle saydığınız makilerin işini yapıyor. Kısıtlı almancam ile Alman detailing forumlarını takip ediyorum en mantıklı olan modelin bu olduğunu yazıyor herkes, Bissell ürün gamında "pet" modeli de var mesela ancak herkes onun daha ıslak bıraktığını bu yüzden spotclean "pro" modelinin makbul olduğunu yazıyor. ürünü tercih etmemdeki en büyük nedenler ise başlığın çok ufak ergonomik olması ve türkiyede karcher servis ağına güvenmemem oldu. Makineyi test ettim daha önceden puzzi kullanan biri olarak söylerebilirim ki bu güne kadar hammallık yapmışım, puzziden farksız çekim gücü ancak kullanım kolaylığı çok üstün keşke hortum birazcık daha uzun olsaydı dedim ancak onda da arabanın içine ayak kısmına koyarak çözüm bulunuyor

Hayırlı olsun...
Alım listemde olan bir detay ürünü, çok verimli olduğunu duydum.
kesinlikle onaylıyorum söylediklerini ilk testte bile çoğu markayı eledi benim kafamda