Stokları Serelim

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Öne çıkan konu #12,641
آپلود عکس رایگان
Döviz uçuşu yansımadan hemen aldım TR de son modifiyeyi yapacağım inş:)

Michelin çelik sibop da aldım ama sanki sibop alta nın başlığını kapatırken takılma yapacak gibi duruyor. Bu sipoblar standart uzunlukta mı acaba:dusunx:
Hayırlı olsun doktor. Eğik sibop tercih edersen daha rahat olacaktır.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
آپلود عکس رایگان
Döviz uçuşu yansımadan hemen aldım TR de son modifiyeyi yapacağım inş:)

Michelin çelik sibop da aldım ama sanki sibop alta nın başlığını kapatırken takılma yapacak gibi duruyor. Bu sipoblar standart uzunlukta mı acaba:dusunx:
problem olmuyor kankam yapabilirsin. düzgün yerden delersen değme yapmaz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Yarışmadan kazandığım LE wax bezleri geldi
Annem birisine el koyuyordu zor kurtardım:)
Rengi, dokunuşu, hissiyatı vs mükemmel duruyor; ayrıca sıfır bezi açıp çırptım neredeyse hiç tüyünü dökmedi buradan da kalitesi anlaşılıyor
@Ozgur_gs_91 Teşekkürler:melekx:
Uzun Tüylü olup ta Tek Begendigim Marka bu LE oldu hocam Carpro,Workstuff, ,Lucullan,Superclean,Dvx Uzun Tüylü bezlerini kullanan biri olarak Net söylüyorum Daha iyisi yok fiyat ve kalite olarak :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar arkadaşlar detailforum olarak trendyol mağazamız da 250 tl üzeri alışverişlerinizde 25 tl hediye indirimimiz mevcuttur. İhtiyacı olan arkadaşlar mağazamıza goz atabilirler. Herkese saygılar

Hocam imzana mağazanın bağlantısını eklersen bir tık kadar mağazana ulaşmak kolay olur.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Uzun Tüylü olup ta Tek Begendigim Marka bu LE oldu hocam Carpro,Workstuff, ,Lucullan,Superclean,Dvx Uzun Tüylü bezlerini kullanan biri olarak Net söylüyorum Daha iyisi yok fiyat ve kalite olarak :)
Kulağım iyi huylu çınladı buraya bir girdim yorumunu gördüm. Gururumu okşuyorsun Angara Bebesi :D :p