Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #1,401

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun.. Güzel ürünler gerçekten.

Ürünler hakkında fikirlerinizi bekliyoruz ;)
Teşekkür ederim abi. Hemen kokuyu yorumlayım " Çok güzel " ben seviyorum kiraz kokusunu hem ferah hem meyveli hiç ağır değil. Aplikatörü kullanmadım henüz 2 tane aldım birini yıkayıp yıkayıp başka ürünler süreceğik biri ile sade Gyeon Tire :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
En aevdiğim kokulardan birini almışsın. Hayırlı olsun. Bakteri ve maydları da öldürdüğü için ayrıca seviyorum
Teşekkür ederim abi senin instagramda görmüştüm. Birde Strawberry çilek kokulu olanı var o daha yoğun buna göre. Kiraz olan bir tık daha ferah daha çok hoşuma gitti. Kokuyu tarif etmek gerekirse avrupa ülkelerinde Dr.Pepper diye bi içeçek var birebir onun kokusu. Tadına bayılıyorum türkiyede MacroCenter satıyordu bazı Shell Benzin istasyonlarında fahiş fiyatlara satıyorlardı artık kalmadı. Onu bilmeyenler için yine avrupa ülkelerinde CocaCola Cherry adı altında Kiraz aromalı satılıyor malesef türkiyede hiç satılmadı birebir onun kokuları

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Teşekkür ederim abi senin instagramda görmüştüm. Birde Strawberry çilek kokulu olanı var o daha yoğun buna göre. Kiraz olan bir tık daha ferah daha çok hoşuma gitti. Kokuyu tarif etmek gerekirse avrupa ülkelerinde Dr.Pepper diye bi içeçek var birebir onun kokusu. Tadına bayılıyorum türkiyede MacroCenter satıyordu bazı Shell Benzin istasyonlarında fahiş fiyatlara satıyorlardı artık kalmadı. Onu bilmeyenler için yine avrupa ülkelerinde CocaCola Cherry adı altında Kiraz aromalı satılıyor malesef türkiyede hiç satılmadı birebir onun kokuları
Ürünü nerden aldınız bende pinacolada var o da güzel .Sanki onu bir ara a101 de sattı kiraz ve vanilyalı coco cola

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ürünü nerden aldınız bende pinacolada var o da güzel .Sanki onu bir ara a101 de sattı kiraz ve vanilyalı coco cola
Parlatan adamların satış ofisinden aldım abi. Liste dışı satılık. Pinacolada Strawberry ve Cherry vardı 3 ünü aldım Ellerinde Leather kaldı sadece deri kokulu. Sitelerinde yok dediğim gibi ancak almak isterseniz yardımcı olurum. A101 sadece vanilya sattı o da güzel bu arada ama aşırı şekerli geldi bana maksimum 10 litre almışımdır :D

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ekli dosyayı görüntüle 3195
Şöyle bir stok günceli yapayım. Hayır ürünler benim değil sadece 2x Lastik parlatıcı aplikatörü ve poorboysworld cherry benim :)
Başkasının ürünlerini paylaşmak forum kuralları gereğince yasak lütfen , bu hiç adil degil ürünleri gördükçe almak istiyoruz ama bu ay daha fazla batmayalim... :komik::of: Herkesin ürünleri hayırlı olsun.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Başkasının ürünlerini paylaşmak forum kuralları gereğince yasak lütfen , bu hiç adil degil ürünleri gördükçe almak istiyoruz ama bu ay daha fazla batmayalim... :komik::of: Herkesin ürünleri hayırlı olsun.
Ah abı ah birde bana sor, zor tutuyorum kendimi arabaya yakıt alamicam hala ürün peşindeyim ufak bir şaka olsun diye bu açıdan cektim amacim kimseyi yanıltmak değildi öyle anlaşıldıysa özür dilerim herkesten :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ah abı ah birde bana sor, zor tutuyorum kendimi arabaya yakıt alamicam hala ürün peşindeyim ufak bir şaka olsun diye bu açıdan cektim amacim kimseyi yanıltmak değildi öyle anlaşıldıysa özür dilerim herkesten :)
Şaka yapıyorum , sorun yok :)

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Kokuyu nereden aldınız acaba

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Parlatan adamların satış ofisinden aldım abi. Liste dışı satılık. Pinacolada Strawberry ve Cherry vardı 3 ünü aldım Ellerinde Leather kaldı sadece deri kokulu. Sitelerinde yok dediğim gibi ancak almak isterseniz yardımcı olurum. A101 sadece vanilya sattı o da güzel bu arada ama aşırı şekerli geldi bana maksimum 10 litre almışımdır
@brkgok üstte alıntı yaptığım mesajda nereden aldığını yazmıştı. Ancak internet sitelerinde satışı yokmuş.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu ara koch chemie urunleri cok tercih ediliyor. Gercekten alipta memnun kalmadigim ürünu yok.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna ortak alım yapmadık herhalde 50lt Koch Chemie. ;) Trend Koch Chemie bence bu aralar. Allahtan katı wax üretmiyorlar da ocağımıza incir ağacı eksik kalıyor.