Ufak tefek ekledik bişeyler
Menzerna 400 yeşil seri
Menzerna 300 yeşil seri
Valet Pro Klasik mavi kilimiz ve sihirli sünger
Koch Chemie QS
Flexi Peds ibrit için 32 mm mf ped
rotary için 80 mm mf ped
3D non silicon dressing
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onur daha sonra kullandın mı gene ya da sonrasında gözlrmleyebildin mi waxı ne kadar elliyor. Ben birkaç kere kullandım yıkama sonrası ıslak yüzeyde kurulamaya yardımcı olsun kalan lekeleri temizlesin diye ve verdiği kayganlık ve parlaklığı çok beğenmiştim ve de kokusunu. Genelde kapı eşikleri ve jantları silmek için kullanıyorum yıkama sonrası son dokunuş olarak. Fakar içeriğinde silikon olduğunu öğrenince silikonsuz versiyonu Quick Finish(QF) daha cazip gelmeye başladı gözüme. Koch Chemie ürünlerini seviyorum son zamanlarda takibimde zaten ortak alımda da bol bol aldık. )
Tabii ki olmazsa olmaz Gc kova takımı sonunda çeyizde yerini aldı. Bu gün ilk yıkamayı yaptım evden sıcak su ile Gyeon Bathe Essence sampuan hazırlamıştım ellerim de üşümedi güzelce yıkayıp döndüm eve. Kovada gördüğüm tek problem gamma seal olduğu icin kirler akmıyor tamamen. Bende bezle kurulayıp bagaja koydum.
Tabii ki olmazsa olmaz Gc kova takımı sonunda çeyizde yerini aldı. Bu gün ilk yıkamayı yaptım evden sıcak su ile Gyeon Bathe Essence sampuan hazırlamıştım ellerim de üşümedi güzelce yıkayıp döndüm eve. Kovada gördüğüm tek problem gamma seal olduğu icin kirler akmıyor tamamen. Bende bezle kurulayıp bagaja koydum. Ekli dosyayı görüntüle 3176
Tabii ki olmazsa olmaz Gc kova takımı sonunda çeyizde yerini aldı. Bu gün ilk yıkamayı yaptım evden sıcak su ile Gyeon Bathe Essence sampuan hazırlamıştım ellerim de üşümedi güzelce yıkayıp döndüm eve. Kovada gördüğüm tek problem gamma seal olduğu icin kirler akmıyor tamamen. Bende bezle kurulayıp bagaja koydum. Ekli dosyayı görüntüle 3176
Hayirli olsun gule gule kullanin. Istanbuldaki vazgecilmez detay urunlerimdendir. Kapagini kapattiginizda gercekten akitma falan yasamamistim tabi fiyat konusuna yorum yapamiyorum. Kesinlikle bence de tek sorunu isiniz bitince icindeki pisliklerin tamamen dokulememesi o nedenle her kullanimdan sonra eve gelince ayrica temizlik yapiyordum.
Hayirli olsun gule gule kullanin. Istanbuldaki vazgecilmez detay urunlerimdendir. Kapagini kapattiginizda gercekten akitma falan yasamamistim tabi fiyat konusuna yorum yapamiyorum. Kesinlikle bence de tek sorunu isiniz bitince icindeki pisliklerin tamamen dokulememesi o nedenle her kullanimdan sonra eve gelince ayrica temizlik yapiyordum.
Daha önceden grit guard ve kapaksız kullanmıştım ancak bu dirt trap olayı daha güzel kiri hapsediyor araç çok kirli olmamasına rağmen dibindeki su grit guard olana rağmen daha pisti ( Ya da psikolojik ). Kovayı yan yatırıp falan test etmedim ama akıtacağını sanmıyorum özellikle bagaja koydum içeri koyup kemer falan takmadım Bu kapak olayından tek şikayetim içindeki kir tam anlamı ile akmıyor bende bezle sildim hiç uğraşmadım çıksın diye.
Teşekkür ederim abi. Özellikle kapaklı istedim benzinlikte su doldurmaya laf ediyolar. Bu gün evden götürdüm şampuanı hazırlayıp hala köpüklü duruyordu