Stokları Serelim

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Rossman da cam temizleme köpüğü görünce K2 nuta ya benzetip aldım. Mağazasında 75 TL. Evin camlarında denedim ürün güzel temizliyor arkada iz bırakmıyor. Balkon camına önceden fusso sürmüştüm ilk kullanımda kötü bir etki görmedim.

Eksi yönlere gelirsek kötü bir kokusu var araç içinde kullanılırsa biraz havalandırmak gerekebilir aracı. Fakat dışı için sorun olacağını sanmıyorum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
evde boş duramadık @Cila Kutusu kaan' nın yeni dükkan hayırlı olsuna gittim gitmişken boş duramadım

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Recep usta yine stoğu doldurmuşsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sizinde dediğiniz gibi meg kendi sınıfındaki en iyi hızlı cila. Üstelik ben yüzeyi çiziklerle dolu bir otomobilde kullanmama rağmen çok iyi performans alıyordum.

Vonixxi golfte kullanmak için aldım onun yüzeyi düzgün fakat henüz kullanma fırsatım olmadı. Bence vonixx, xpressten hem dayanım hem de su iticilik konusunda bi tık daha iyidir.

Ama grace ile kıyaslamak gerekirse grace den aşağı kalmaz diye düşünüyorum. Neden tekrardan meg xpress almadınız derseniz de, farklı bir ürün denemek istedim. fakat ömrünün sonuna kadar tek bir hızlı cila kullan deselerdi bu meg xpress olurdu :)
Hocam xpress wax ı kullandıktan sonra bende sizin son kurduğunuz cümle gibi düşündüm :) Ama detaycı insan çeyize farklı ürünler katmak istiyor. Bakalım xpress wax bittiği zaman vonixx deneyebilirim. Sizin gibi birçok kişiden de, vonixx için olumlu yorum aldım, teşekkür ederim yorumunuz için