Stokları Serelim

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #14,441
Forumda adı çok geçtiği için Xpress wax’ı biraz inceleyim dedim. Şöyle ilginç bir videoya denk geldim. Testte ilk başlarda rakibine benzer sonuç gösteriyor. Ama yaklaşık 1 dakika boyunca su tutulduğunda wax etkisini yitirmeye başlıyor. Dayanımı biraz zayıf değil mi?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Detay işini kendi çapımda bi tık arttırdım inşallah benzinlikten kurtuluyorum bundan sonra bende kendi kapımda otoparkta yıkayacağım inşallah ağız tadıyla komşularla sıkıntısız bi şekilde kullanabiliriz. Şimdi nasipse kısa tetik tabanca düşünüyorum nilfisk kullanıp kısa tetik tabanca kullanan varmı?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detay işini kendi çapımda bi tık arttırdım inşallah benzinlikten kurtuluyorum bundan sonra bende kendi kapımda otoparkta yıkayacağım inşallah ağız tadıyla komşularla sıkıntısız bi şekilde kullanabiliriz. Şimdi nasipse kısa tetik tabanca düşünüyorum nilfisk kullanıp kısa tetik tabanca kullanan varmı?
Hayırlı olsun, benzinliğin sıra stresinden kurtulmak bile insana keyif verir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bahçe hortumunu makineye bağladığımda suyu açınca hortum aparattan çıkıyordu bu sabah yıkamaya calıştığımda hortumu düzgün sıkmadığı için yıkama yarıda kaldı. Bende evimizin yakınındaki koçtaşa gidip karcherin aparatını aldım. Çok daha kaliteli şuanda hortumu çok iyi tutuyor bu sefer çıkacağını sanmıyorum. Pazartesi tekrardan yıkamaya çalışacağım inşallah.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Herkese merhabalar. Cam temizliği için ne kullanıyorsunuz. Trendyolda 5LT K2 NUTA PRO 450 TL indirimle 420 TL ye denk geliyor alınabilir mi sizce. Yada başka bir temizlik ürünü tavsiye eder misiniz. Bitirmek zor olur gibi sanırım
K2 nuta denemek istediğim ürünler arasında idi. Zonguldak'tan yeni üye arkadaşımız ( Oğulcan Bey) 5 litre alınca, ortak olabilirim dedim. Sağolsun yarı yarıya paylaştık. Emeği için teşekkür ederim. Ürün Zonguldak'tan gelen misafirler ile ulaştı bize.