Stokları Serelim

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Şampuanım bitmeye yaklaşmışken vonix v-floc, bezler için vonix microlav, lastiklerede darkside ı dolaba ekledik ama yolda microlav kapaktan patlamış her yere akmış sinsi kargocu arkadaşlarda satıcının ürünleri gönderdiği koliyi siyah kendi kargo poşetlerine tekrardan paketleyip öyle teslim etmişler bu sırada darkside ın pompada yok olmuş. Konuyu parlatanadamlarla paylaştım hemen tutanak sordular tabi siyah plastik poşete koyunca dışarıdan pakette hiçbir sıkıntı açana kadar yoktu onlarda kargo şirketiyle görüştüler. Pompayla microlavı tekrardan göndereceklerini söylediler

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

Fra-ber aktiv-e sinek böcek temizleyiciyi [mention]lampsy [/mention] sayesinde duydum şu an piyasadaki en fp ürün gibi duruyor. Kullanınca deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım. Deturner sour shampooyu seramikli araç için aldım umarım faydasını görürüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Marolex deneyimi sonrasında IK foam’a da şans vermek istedim. Marolexden memnundum, bir contasını kaybettim sipariş ile gelecek sonra tekrar kullanmaya devam edebilirim. Marolexi xiaomi için kendim modifiye ettim, Foam pro plus hazır gelince tercihimi bu modelden yana kullandım. Xiaomi ile birlikte kullanacağım.

Final touch ise harika bir QD ürünü, kapı eşikleri vb. noktalarda bıraktığı izlenim çok güzel. Cam, kaporta, plastik heryerde kullanılabiliyor. İçerisinde az bir miktar cila da bulunuyor, cama kullandığımda yağmur damlacıklarının kayabildiğini teyit etmiş bulunuyorum. Temizleyiciliği çok güzel kromlarda güzel iş yapıyor sadece araçta değil evde de kullanacağım.

[/url]

Son düzenleme: