Stokları Serelim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Fenerin ufak bir testini yaptım. Buyrun linki. Gün ışığında çalışır mı bilmem. Kibar ve hafif. Şarjlı. Şarj göstergesi falan yok ama. Kara düzen :)

US $4.13 41%OFF | Usb şarj edilebilir led el feneri yüksek kaliteli güçlü mini cree led torch xml ile su geçirmez tasarım kalem asılı metal klip https://s.click.aliexpress.com/e/cqKmgQVE

US $4.13 41%OFF | Usb şarj edilebilir led el feneri yüksek kaliteli güçlü mini cree led torch xml ile su geçirmez tasarım kalem asılı metal klip
US $4.2 40% OFF|USB Rechargeable LED Flashlight High quality Powerful Mini Cree LED Torch XML Waterproof Design Pen Hanging With Metal Clip-in LED Flashlights from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group

IMG-20190112-WA0016.jpg

Sazımın açık renginde

IMG-20190112-WA0011.jpg

Kazalı çamurluğu evde tutuyordum onunda sadece bu köşesi sağlam oda yamuk çıktı yada ben beceremedim. Çizikler belli ama bir rupes marflo değil ama en kötü karanlıkta kullanıruk

Selametle

Son düzenleme:

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Fenerin ufak bir testini yaptım. Buyrun linki. Gün ışığında çalışır mı bilmem. Kibar ve hafif. Şarjlı. Şarj göstergesi falan yok ama. Kara düzen :)

US $4.13 41%OFF | Usb şarj edilebilir led el feneri yüksek kaliteli güçlü mini cree led torch xml ile su geçirmez tasarım kalem asılı metal klip https://s.click.aliexpress.com/e/cqKmgQVE

Ekli dosyayı görüntüle 4663

Sazımın açık renginde

Ekli dosyayı görüntüle 4664

Kazalı çamurluğu evde tutuyordum onunda sadece bu köşesi sağlam oda yamuk çıktı yada ben beceremedim. Çizikler belli ama bir rupes marflo değil ama en kötü karanlıkta kullanıruk

Selametle
Hayırlı olsun , güle güle kullanın

İş yapar gibi görünüyor

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri