Stokları Serelim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman abi hayırlı olsun,şu perde şeklinde efsane su yapan aparat bu sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Perde ve nokta atış arasında nozullarla ayar yapılıyor benim makinada basınç çok faZla mesela 160 bar basınçta makinanın son su debisi akışını istedim çinli ona göre gönderdi bakalım nasıl olacak.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri parlaklık için güzel stok. dubai stoğuyla birlikte bir foto daha isteriz.
Sağol Süleyman iyi denk geldi affetmedim yoksa yapılacak hareket değildi vesselam. Dubai stoğunda yerlerini aldılar ben de toplu bir çeyiz fotosu istiyorum ama hem oldukça zahmetli hem de kadraja sığması imkansız gibi. Sanırım kategorize edip bi fotopraflayıp noktalayacam.
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan.

Yalnız defteri kapattım falan biliyorsun hepimiz aynı kafadayız hemen hemen pek inandırıcı olmuyor :D
Can ben 3 ay önce defteri kapattım dedim ama son 2 ayda oldu ne olduysa. Artık rahat rahat defteri kapattım diyebiliyorum çünkü özellikle bir wax delisi olarak aklımı çelen birşey bulamıyorum. Zymöller olsun pinnacle lar olsun ben tamamım.

Çeyiz çok güzel @nuriksari , güle güle kullan :)
Bu son eklenti. Iceberg in görünen kısmı çeyizin ufacık bir bölümü. ;)

Güzel bir çekirdek de alındı mı içme de yanında yat şimdi.
Türkiyede alınabilecek tavsiye edebileceğin en iyi 3 çekirdek hangileri?

Çok güzel ürünler güle güle kullanın. Pinnaclelar da bölünecek mi yoksa stok mu onlar :)
Ben ki Zymöl Glasur bölmüş detaycıyım. Herkese bölünmez elbet bazı ürünler ama şanslıyım ki bu forumda gözüm kapalı paylaşım yapabileceğim insanlar var. Pinnacle Souveran da bu kişilerden birine bölünecek.

Nuri hocam çeyize Maşallah çok sağlam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağol dostum bi toparlayıp çeyiz resmi atasım var güncel.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Sağol Süleyman iyi denk geldi affetmedim yoksa yapılacak hareket değildi vesselam. Dubai stoğunda yerlerini aldılar ben de toplu bir çeyiz fotosu istiyorum ama hem oldukça zahmetli hem de kadraja sığması imkansız gibi. Sanırım kategorize edip bi fotopraflayıp noktalayacam.

Can ben 3 ay önce defteri kapattım dedim ama son 2 ayda oldu ne olduysa. Artık rahat rahat defteri kapattım diyebiliyorum çünkü özellikle bir wax delisi olarak aklımı çelen birşey bulamıyorum. Zymöller olsun pinnacle lar olsun ben tamamım.

Bu son eklenti. Iceberg in görünen kısmı çeyizin ufacık bir bölümü. ;)

Türkiyede alınabilecek tavsiye edebileceğin en iyi 3 çekirdek hangileri?

Ben ki Zymöl Glasur bölmüş detaycıyım. Herkese bölünmez elbet bazı ürünler ama şanslıyım ki bu forumda gözüm kapalı paylaşım yapabileceğim insanlar var. Pinnacle Souveran da bu kişilerden birine bölünecek.

Sağol dostum bi toparlayıp çeyiz resmi atasım var güncel.
Sahibine hayırlı olsun şimdiden pinaccle soruveran. Kahve çekirdeği için tavsiye edeceğim iki site var;
1) Boxx Coffee Roasters
2) Kafeingo

Bunlar kaliteli çekirdek kullanır, taze kavurur.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri