Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
COMTECH diye bir firma. Urunlerini inceledim, cin mali killer de satiyor. Japon pazari gibi urunleri de var. İcime sinmedi pek.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kil fiyat olarak da etiket olarak da gercegi gibi gorunmuyor hocam. Imkan varsa iade edin. Su devirde cok buyuk kampanya olmadikca 75 tl altina bu kili almak cok zor

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kil fiyat olarak da etiket olarak da gercegi gibi gorunmuyor hocam. Imkan varsa iade edin. Su devirde cok buyuk kampanya olmadikca 75 tl altina bu kili almak cok zor

Evet hocam oyle yapacagim. Tesekkurler.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Abi zaten yanlış bilmiyorsam VP yeni killerinde plastik kutuya geçti. Ben maviyi önce almıştım o numune torbasında geldi, bir kaç ay sonra turuncu aldım kutuda geldi.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben de kil ararken o satıcıyı ve fiyatını görmüş ancak güvenemediğim için vazgeçmiştim. Aşağıda linkini bıraktığım kili aldım, 100gr 75 TL'ye geliyor. Valet proların her yerde 90 TL'ye satıldığı günlerde bence fiyat uygun. Sadece kendi aracınıza kullanacaksanız 200 gr fazla gelebilir ama bozulacak bir ürün değil sonuçta. Fiyatların sürekli yukarı gittiği şu dönemlerde alınıp stok yapılabilir.
Clay Bar Yüzey Temizleme Kili 200gr. – cila market

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ben de kil ararken o satıcıyı ve fiyatını görmüş ancak güvenemediğim için vazgeçmiştim. Aşağıda linkini bıraktığım kili aldım, 100gr 75 TL'ye geliyor. Valet proların her yerde 90 TL'ye satıldığı günlerde bence fiyat uygun. Sadece kendi aracınıza kullanacaksanız 200 gr fazla gelebilir ama bozulacak bir ürün değil sonuçta. Fiyatların sürekli yukarı gittiği şu dönemlerde alınıp stok yapılabilir.
Clay Bar Yüzey Temizleme Kili 200gr. – cila market
Teşekkür ederim. Ama Yamaçlar Detailing'in hepsiburada mağazasında 75tl ye buldum. Onun siparişini verdim.
https://www.hepsiburada.com/valet-p...00gr-p-HBV000009XIDG?magaza=yamaclardetailing

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@FloweyTurkiye ve yöneticilerimize teşekkürler.

R1 denemelik 1 litre almıştım yine, üzerinde karışım oranları neden yazılmamış diye söylenmiştim hatta, hakkınızı helal edin. ben düzgün bakmamışım. Benim gibi üstün körü bakan arkadaşlar, etiketlerin sol alt köşesinde karışım oranları, parfüm içerip içermediği ve köpürme yetisi değerleri verilmiş. pH değeri ile birlikte tabi.

Guncelleme:
Arkadaslar yetkililerden aciklama geldi eski etiketlerde yokmus o aciklamalar, ben duzgun bakmisim yani

Son düzenleme:

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@FloweyTurkiye ve yöneticilerimize teşekkürler.

R1 denemelik 1 litre almıştım yine, üzerinde karışım oranları neden yazılmamış diye söylenmiştim hatta, hakkınızı helal edin. ben düzgün bakmamışım. Benim gibi üstün körü bakan arkadaşlar, etiketlerin sol alt köşesinde karışım oranları, parfüm içerip içermediği ve köpürme yetisi değerleri verilmiş. pH değeri ile birlikte tabi.
Ömer ağabey hayirlı olsun ben m1 almakta kararsızbkalmıstım nasıl bir ürün youtube de genelde ben 3d grand slam goruyodum ikisi arasinda kalmistim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ömer ağabey hayirlı olsun ben m1 almakta kararsızbkalmıstım nasıl bir ürün youtube de genelde ben 3d grand slam goruyodum ikisi arasinda kalmistim
Hic bilmiyorum ilk defa aldim ben de. Deneme fırsatım olursa yorum yaparim :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yeni gelecek polisaj makinesi için taban 5 inch
Ufs hybrid keçe
Ege bant mavi
3d eraser
Polytop cam temizleyici
2 adet sihirli sünger
(hanıma şirin gözükmek için)

Eski Kaptan, Eski Detaycı
Hayırlı olsun kaptanım, eski yazısını kaldırın bence artık detaycı kısmından:komik: