Stokları Serelim

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Nereden aldığını da soyle ama boyle olmaz kac kisi almayi bekliyor o fircadan :)

@Shirb13

Turkiyeden aldiysan link de paylasir misin sana zahmet?
Agabey'im bunu ben senin video da gördüm dedim bu kırmizı oğlan bende de olmalı baya araştirdik burnumun dibinde buldum.Samsun da Mothers arac uygulama merkezinden aldım baska varmidır bilmiyorum ama baya 1.5 hafta bekledim ben

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Agabey'im bunu ben senin video da gördüm dedim bu kırmizı oğlan bende de olmalı baya araştirdik burnumun dibinde buldum.Samsun da Mothers arac uygulama merkezinden aldım baska varmidır bilmiyorum ama baya 1.5 hafta bekledim ben
Guzel günlerde kullan, sansliymissin vallahi :) hayirli olsun

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Nereden aldığını da soyle ama boyle olmaz kac kisi almayi bekliyor o fircadan :)

@Shirb13

Turkiyeden aldiysan link de paylasir misin sana zahmet?
@Cavraoğlu hacım bu cinayet sebebi ! Nerede o uygulama merkezi ? Benim içinde bir adet sorabilir misin ?

Uygunsuz içerim olarak rapor ettim :saskin: @omrslhmms abi düşünüp etiketlediğin için teşekkürler :)

Toledo78

Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Saygıdeger agabey'lerim urünü aldigım yerin instagram adresi var sordum yardimci olurum dedi
Instagram : Samsunmothers
Aslinda almak isteyenler icin bir liste yapsak ta belki toplu alimda indirim yapar ona göre siparis versek iyi olmaz mı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi