Hayırlı olsun hocam MZR biraz gergin ürün test edip dikkat etmekte fayda var glossu da çok severim finalleri güzel ama pek dayanmaz,başlıkta bozabiliyor aklınızda bulunsun kesenize bereket
Hayırlı olsun hocam MZR biraz gergin ürün test edip dikkat etmekte fayda var glossu da çok severim finalleri güzel ama pek dayanmaz,başlıkta bozabiliyor aklınızda bulunsun kesenize bereket
Dışarıda değil de ev içinde denedim şimdilik, kullanım olarak çok rahat doğru silikon uç ile kulağa güzel oturuyor, Fakat bangır bangır bir sesi veyahut dışarıdan tamamen izole bir ses imkanı sunmuyor, bende zaten yıkamalarda vs tek kulaklığı takmayı düşünüyorum. Alırken buna benzer yorumlarını okumuştum Mikrofon olarakta sesi güzel iletiyor fakat mikrofon ile konuştuğunuz çok belli oluyor daha doğrusu telsiz gibi oluyor yani
Fiyat olarak en uygun kulaklık piyasada ki ama bütçenizi biraz daha artırıp daha iyilerine bakabilirsiniz
Flowey kampanyasından aldıgım ürünler geldiler sonunda kargo yogunlugundan dolayı ilk gün sipariş verdim ancak geldiler. Birde küçük hediye gondermişler sagolsunlar ama malesef kargoda akmış çok az ve üstune yazdıkları yazısı silinmiş bunun ne oldugunu bilen bir ağabey'im yardım edebilirmi
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Flowey kampanyasından aldıgım ürünler geldiler sonunda kargo yogunlugundan dolayı ilk gün sipariş verdim ancak geldiler. Birde küçük hediye gondermişler sagolsunlar ama malesef kargoda akmış çok az ve üstune yazdıkları yazısı silinmiş bunun ne oldugunu bilen bir ağabey'im yardım edebilirmi