Stokları Serelim

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konuyla ilgisiz mesajları uzatmayalım lütfen, sohbet-muhabbetten devam edebiliriz,keyifli forumlar :)

@Toledo78, @Cavraoğlu, @yysldg Moderatör uyarısından sonra dahi konuyla alakasız mesaj gönderimi yaptığınız için 1 uyarı puanı aldınız. Tekrarında 1 gün uzaklaştırma alırsınız. Lütfen dikkat edelim. Keyifli forumlar dilerim.:)

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Hayırlı olsun hocam MZR biraz gergin ürün test edip dikkat etmekte fayda var glossu da çok severim finalleri güzel ama pek dayanmaz,başlıkta bozabiliyor aklınızda bulunsun :) kesenize bereket
Teşekkür ederim uyarı için, dikkat ederim. daha çok dış temizlik ve döşemede kullanmayı düşünüyorum.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun abi, ne kadara geldi acaba? Kayseri'de litresi 10 Lira civarinda, benzinden pahali valla

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. n11 den aldım kargo dahil 46 TL. Oto sanayiide boyacılarda falan daha ucuza bulunabilir büyük ihtimalle.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kesinlikle bir detaycı için olmazsa olmaz. Kabloluyla çalışırmıyor maalesef. Denediyseniz yorumlarınızı merak ediyorum.
Dışarıda değil de ev içinde denedim şimdilik, kullanım olarak çok rahat doğru silikon uç ile kulağa güzel oturuyor, Fakat bangır bangır bir sesi veyahut dışarıdan tamamen izole bir ses imkanı sunmuyor, bende zaten yıkamalarda vs tek kulaklığı takmayı düşünüyorum. Alırken buna benzer yorumlarını okumuştum Mikrofon olarakta sesi güzel iletiyor fakat mikrofon ile konuştuğunuz çok belli oluyor daha doğrusu telsiz gibi oluyor yani :D
Fiyat olarak en uygun kulaklık piyasada ki ama bütçenizi biraz daha artırıp daha iyilerine bakabilirsiniz :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Flowey kampanyasından aldıgım ürünler geldiler sonunda kargo yogunlugundan dolayı ilk gün sipariş verdim ancak geldiler. Birde küçük hediye gondermişler sagolsunlar ama malesef kargoda akmış çok az ve üstune yazdıkları yazısı silinmiş bunun ne oldugunu bilen bir ağabey'im yardım edebilirmi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Flowey kampanyasından aldıgım ürünler geldiler sonunda kargo yogunlugundan dolayı ilk gün sipariş verdim ancak geldiler. Birde küçük hediye gondermişler sagolsunlar ama malesef kargoda akmış çok az ve üstune yazdıkları yazısı silinmiş bunun ne oldugunu bilen bir ağabey'im yardım edebilirmi

Lastik parlatıcı.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hayırlı olsun :) benim bildiğim flowey x50 o ürün. Çiçek bahçesi gibi çiçek gibi bir kokusu var