Stokları Serelim

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #8,681
Kargonun tamamlanmasini bekleyemeden Carpet cleaner ve Cam sabununu dün birer doz kullanmistim. Kargo tamamlaninca paylasayim dedim.

3D wax aplikatorunun dokusunu cok begendim. Ne cok sert, ne de yumusak.

Nasiol'u daha once arkadasimla ortak almistik. Cok memnun kalmistim. Dusunen arkadaslara tavsiye ederim. 64tl ye satiliyor suan. Yerli urun oldugunu ve argesinin gebzede yapildigini ogrenince daha da mutlu oldum.

Canyon baslik murat plastik sisesine uymadi. Aslinda takabiliyorum ama sanirim sisenin diş uzunlugu, basliktaki contaya ulasmadigi icin yan tutunca lıkır lıkır dökülüyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende daha önce kullandım ve bende çok memnun kaldım. Fiyatına göre alınabilecek bir ürün. Benim açımdan f/p ürünü diyebilirim.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bende daha önce kullandım ve bende çok memnun kaldım. Fiyatına göre alınabilecek bir ürün. Benim açımdan f/p ürünü diyebilirim.

Sanirim nasiol icin yazdiniz. Kaliteli urun oldugu daha kutusundan belli oluyor. Bandrollu bir urun, acinca icinden cok kaliteli pamuk bezi de cikiyor. Sisesi minnacik cok sirin :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
19 Mayıs ta floweyde aldığım fakat kargonun geri giderek tekrar geri kargalonmasi sonucu bgn elime ulaştı. Çin taban 18 dolar + 11 tl. Gümrük

Ayrıca aplikator için @Endotown ayrıca teşekkürler. Cırt taban tam.yapismamisti kendim halkettim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Sanirim nasiol icin yazdiniz. Kaliteli urun oldugu daha kutusundan belli oluyor. Bandrollu bir urun, acinca icinden cok kaliteli pamuk bezi de cikiyor. Sisesi minnacik cok sirin :)

Evet hocam nasiol için yazmıştım. Söylediklerinize katılıyorum.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
19 Mayıs ta floweyde aldığım fakat kargonun geri giderek tekrar geri kargalonmasi sonucu bgn elime ulaştı. Çin taban 18 dolar + 11 tl. Gümrük

Ayrıca aplikator için @Endotown ayrıca teşekkürler. Cırt taban tam.yapismamisti kendim halkettim.

Güle güle kullanın

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Hocam çok sağlam ürün, @omrslhmms abi kullanmıştı bende birkaç kez yanında gözlemleme fırsatı buldum. Glacoyu falan bilmem. Kışa doğru bende yapacağın inş. Sökmeye çalıştık hatta birlikte sökülmedi b33 ten falan kolay etkilenmiyor.

Tabi direk kullanıcı olarak kendisi daha iyi bilgi verir.

Abi güle güle kullan, hayırlı olsun.

Hocam güle güle kullanın hayırlı olsun.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam çok sağlam ürün, @omrslhmms abi kullanmıştı bende birkaç kez yanında gözlemleme fırsatı buldum. Glacoyu falan bilmem. Kışa doğru bende yapacağın inş. Sökmeye çalıştık hatta birlikte sökülmedi b33 ten falan kolay etkilenmiyor.

Tabi direk kullanıcı olarak kendisi daha iyi bilgi verir.

Abi güle güle kullan, hayırlı olsun.

Hocam güle güle kullanın hayırlı olsun.

@eryayli

Glass shield fiyatina gore harika urun. B33 falan hikaye zaten bu tarz urunler onlarla sokulemiyor. Benim yan camlarda hala etkili bir sekilde hayatina devam ediyor. On camdan ne varsa sokmustum ama orada da 3 ayi gecmisti. Bence net 6 ay cikarabilecek bir urun. Uygulama kolayligi da var hayirli olsun

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
@eryayli

Glass shield fiyatina gore harika urun. B33 falan hikaye zaten bu tarz urunler onlarla sokulemiyor. Benim yan camlarda hala etkili bir sekilde hayatina devam ediyor. On camdan ne varsa sokmustum ama orada da 3 ayi gecmisti. Bence net 6 ay cikarabilecek bir urun. Uygulama kolayligi da var hayirli olsun
Ben 3d eraser ile tek kalemde sildim bu arada :)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
3d eraser efsane bu arada. 2 kat uyguladım 3 yıldır hiç detaylı temizlik görmedi cam. Fabrika çıkış gibi oldu kılcal çizikler haricinde mis gibi oldu maşallah.
Evet ben de cok begendim. Ama soyle bir anim oldu: direkt cama cizgi seklinde sıktım urunu. Cizginin bir ucundan bir mikrofiber bezle ovalaya ovalaya diger uca gidene kadar iz yapmaya basladi. Basimdan asagi kaynar su dokulmeye basladi :) hemen cam temizleyici ile urunu yikamaya basladim. Allahtan korktugum sey olmadi ama guzel bir uyari oldu benim icin. Ozellikle camda dikkatli kullanmak lazim. Kaportada bu kadar tehlikeli degil diye okumustum bu arada.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet ben de cok begendim. Ama soyle bir anim oldu: direkt cama cizgi seklinde sıktım urunu. Cizginin bir ucundan bir mikrofiber bezle ovalaya ovalaya diger uca gidene kadar iz yapmaya basladi. Basimdan asagi kaynar su dokulmeye basladi :) hemen cam temizleyici ile urunu yikamaya basladim. Allahtan korktugum sey olmadi ama guzel bir uyari oldu benim icin. Ozellikle camda dikkatli kullanmak lazim. Kaportada bu kadar tehlikeli degil diye okumustum bu arada.

1 dk dan fazla bekletmeyin yazıyordu üzerinde :) ben beklettim aslında herhangi birşey olmadı. Bekleyen kısımların üstünden tekrar geçtim sonra su ile durulayıp bez ile sildim sonuç muazzam :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Herkesin ürünü hayırlı olsun, tek tek yazmaya kalksam 2 sayfa yazı çıkar şimdi. :D
@onurçiko abi kapı arası temizleme hastalığı devam ediyor, fitiller için 1 numara, ön kapıda uzanamadığım yerler için ise 1.5 numara kestirme fırçası aldım. :)

Mümkünse kullanmayın, çizecektir, bantlasanız da demir kısımları ister istemez çiziyorlar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Ozgur_gs_91 Teşekkürler, evet abi çizdiği tecrübe ettim, ondan dolayı baskı uygulamadan temizlik yapıyorum. Zaten çoğunlukla temiz olduğu için tozunu atıyorum.