Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ne oneriyorsunuz gençler? Bir dahakine ondan alayim?

75lik ve 125lik icin ayri ayri da olabilir onerilerinizi rica ediyorum

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam polytop orbital pedlerde güzel. Tavsiye ederim.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Aldiklarim haricinde hepsi guzelmis arkadas sansa bak :) hayatimda ilk defa aldim, tum onerileri dikkate alacagim tesekkurler

@Endotown
@Detail 35
@Fatihkandemir

Geri iade etme yada değişim imkanıniz varsa tavsiye edilen pedleri alabilirsiniz.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Aldiklarim haricinde hepsi guzelmis arkadas sansa bak :) hayatimda ilk defa aldim, tum onerileri dikkate alacagim tesekkurler

@Endotown
@Detail 35
@Fatihkandemir

flexiepads önerilmiş onda da problem yaşadım 1 aracı 4-5 hızda dönünce 2nci arabayı yapamıyor parçalanıyor. Tabi bu 1 ped takımı için geçerli sen problem yaşamayabilirsin abi

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
flexiepads önerilmiş onda da problem yaşadım 1 aracı 4-5 hızda dönünce 2nci arabayı yapamıyor parçalanıyor. Tabi bu 1 ped takımı için geçerli sen problem yaşamayabilirsin abi
Bu flexi pedleri 135mm yazan cutting ve polishing pedlerinde ölçü problemi de var. Pedin tablaya takılan yerin ölçüsü 120mm felan geliyor. Benim rupes de ped tablası büyük gelmişti. Geri iade ettim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
bugün küçük bir test yaptım zevkli makine,ilk ölçümde 91-92 derece aldım.sonra chemical guys glossworkz glaze uyguladım 95i gördüm,menzerna sealing wax uyguladım 95,7 yi gördüm,polytop hartglanzwachs uyguladım 96yı gördüm en son swisswax concorso uyguladım sonuç 104tü
Hayırlı olsun bundan bi tane alalım. :) linke bakarken reklamlarda bir ucuz versiyonuda denk geldi.

US $75.6 |YG60s parlaklık ölçer ile granit için otomatik calibrationand glossmeter|Parlaklık Ölçerler| - AliExpress

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Geri iade etme yada değişim imkanıniz varsa tavsiye edilen pedleri alabilirsiniz.

Var ama hem kendim de tecrübe edeyim hem de bu hafta sonu uygulama planım var diye o topa girmeyeyim hiç.

Hadi ya, bu kadar yüksek hızlara çıkar mıyım bilemiyorum şimdi bana çok yabancı geliyor bu kavramlar.
Bir sonraki alışverişte önce menzerna, fiyat ve bulamama durumuma göre de polytop ve flexipads bakayım o zaman.

Kullanarak tecrübe etmek en iyisi, teşekkürler beyler.