Stokları Serelim

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #8,741
2-3 aylık detailing tecrübemle girdik bir yola hayırlısıyla kanser olmadan çıkarım İnşallah:deli:

Başarılı olursam konu açmayı düşünüyorum.
Bütçe sıkıntısından dolayı pasta olarak 3D one tek aşamalı pasta aldım. Keçe olarak Ufs hybrid. Bakalım nasıl bir sonuç verecek :rolleyes:

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Caner hocam hayırlı olsun. Klpro yu nerden aldınız? Piyasada bulamadık :)
Teşekkürler hocam, dün hepsiburada üzerinden satın aldım, "MODERN REVİZYON" isimli satıcı satıyordu ancak şuan baktığımda stokta gözükmüyor sanırım birkaç ürün vardı ve bitti. Uzun süredir bende takip ediyordum. 500tl civarında satılırken değerini bilemedik 700tl den aldık :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2-3 aylık detailing tecrübemle girdik bir yola hayırlısıyla kanser olmadan çıkarım İnşallah:deli:

Başarılı olursam konu açmayı düşünüyorum.
Bütçe sıkıntısından dolayı pasta olarak 3D one tek aşamalı pasta aldım. Keçe olarak Ufs hybrid. Bakalım nasıl bir sonuç verecek :rolleyes:

daha kesin sonuca yönelik oynasaydınız keşke.
makina güzel, keçe güzel ama Pasta için yorumsuz kaldım.
Koch chemie h9 ile çizik alıp,
Menzerna 3800 ve finish pdi ile kesin sonuca ulaşırsın.

Caner

Amatör Detaycı
Üye
daha kesin sonuca yönelik oynasaydınız keşke.
makina güzel, keçe güzel ama Pasta için yorumsuz kaldım.
Koch chemie h9 ile çizik alıp,
Menzerna 3800 ve finish pdi ile kesin sonuca ulaşırsın.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam, önümüzde ki ay koch chemie h9 f6 m3 gibi bir set düşünüyorum. 3d one hakkında forumda yorum bulamadım ancak yurtdışında apex detailing baya video çekmiş bu pasta ile ilgili ve genel olarak fiyatına göre verdiği performansın iyi olduğunu gördüm. Yine aynı şekilde satış sitelerinde ki yorumlarda iyi olduğu yönünde olunca almak istedim. 473ml ürün 110tl gibi bir fiyata geldi. Açıkçası ilk defa yapacağım için amacım sıfır çizik değil biraz el alışkanlığı oluşturmak hocam :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öneriniz için teşekkür ederim hocam, önümüzde ki ay koch chemie h9 f6 m3 gibi bir set düşünüyorum. 3d one hakkında forumda yorum bulamadım ancak yurtdışında apex detailing baya video çekmiş bu pasta ile ilgili ve genel olarak fiyatına göre verdiği performansın iyi olduğunu gördüm. Yine aynı şekilde satış sitelerinde ki yorumlarda iyi olduğu yönünde olunca almak istedim. 473ml ürün 110tl gibi bir fiyata geldi. Açıkçası ilk defa yapacağım için amacım sıfır çizik değil biraz el alışkanlığı oluşturmak hocam :D
alışın tabi
Ama orbital makina çok zevklidir her panelde keçeyi temizleyin.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkürler hocam, dün hepsiburada üzerinden satın aldım, "MODERN REVİZYON" isimli satıcı satıyordu ancak şuan baktığımda stokta gözükmüyor sanırım birkaç ürün vardı ve bitti. Uzun süredir bende takip ediyordum. 500tl civarında satılırken değerini bilemedik 700tl den aldık :)
Makineyi ben de neredeyse gun asiri kontrol ediyorum ama bir turlu stok yakalayamiyorum, hayirli olsun :)

Fiyat 700 tl su sartlarda cok uygun. 900 civariydi en son

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konu dışı mesaj atmayalıım:dangeer: