Stokları Serelim

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Öne çıkan konu #9,201
Son eklenenler:
Hurşit hocamın jant eldiveni. Emeğine sağlık. İlk yıkamada deneyeceğim @Mentalfeed
Bilt Hamber Auto Foam ve değişik ölçülerde beherler
Ailexpress’ten aldığım K serisi uyumlu lance
hayırlı olsun, nozzle lar bearforce den sanırım, vergi ne çıktı, bir de kullanım tecrübelerinizi bekliyorum
Sağ arka lastiğimin yanağında küçük bir yarık oluşmuş lastiklerimi bu sezon son kullanacaktım ama bu şekilde kullanmak istemiyorm ailemin güvenliğini riske atmak istemem. 225 45 17 ebatta.goodyear asy 5 ile michelin pilot sport 4 arasındayım. 2 si arasında fiyat farkı olarak lastik başına 100 tl michelin daha pahalı.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selamlar, alıntı buraya geldi ... aldınızmı bilmiyorum ama asy 5 i yeni aldım ben,volvo v40 a, aynı boyutta. oldukça memnunum. 91y kodlu olanı aldım. Bir önceki lastiğim de asy 3 tü. Sadece biraz sesli geldi, 71 db di sanırım. Yani kışlık lastik sesine yakın sesi var. Verdiği performans ve fiyat avantajı sese katlanmaya değer.

2 temmuzda verdiğim siparişim bugün elime ulaştı.
Yeni nesil Mjjc Canon S foam lance + K2 ve AG polarblast performansı nasıl olacak yakında paylaşırım.
Hayırlı olsun, Normal mjjc kullandınızmı, eğer kullandıysanız karşılaştırıp yazar mısınız.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
hayırlı olsun, nozzle lar bearforce den sanırım, vergi ne çıktı, bir de kullanım tecrübelerinizi bekliyorum
Teşekküler. Evet, Bearforce. Yanlış hatırlamıyorsam 15.60₺ vergi ödemiştim. Karcherin kendi nozulünd göre çok daha kullanışlı. Özellikle davlumbazlarda kıvrımlı olması acayip güzel oldu. Atım açıları da güzel.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
birde satın aldığınız ürününün linkini atabilirmisiniz
Aldığım ürünün linki bu; MJJC shop official store;
US $22.9 |MJJC yüksek kalite ile köpük tabancası Karcher K2 K7, köpük püskürtücü tüm Karcher K serisi basınçlı yıkama Karcher|mjjc karcher|mjjc snow foam lancemjjc foam lance - AliExpress

Vergiyi kapıya getiren ptt kargoya ödedim. Yani onlar tutarı söylüyor. Ne derse ödüyorsunuz. Ben de çok tecrübeli değilim ama bu siteden aldığım bir kaç ürün için bu şekilde oldu süreç bende hep.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.

selamlar, alıntı buraya geldi ... aldınızmı bilmiyorum ama asy 5 i yeni aldım ben,volvo v40 a, aynı boyutta. oldukça memnunum. 91y kodlu olanı aldım. Bir önceki lastiğim de asy 3 tü. Sadece biraz sesli geldi, 71 db di sanırım. Yani kışlık lastik sesine yakın sesi var. Verdiği performans ve fiyat avantajı sese katlanmaya değer.

Hayırlı olsun, Normal mjjc kullandınızmı, eğer kullandıysanız karşılaştırıp yazar mısınız.
Teşekkür ederim. Daha önce yine çinden alınmış bir marka foam lance kullanmıştım. İkinci el almıştım onu. O yüzden markasını hatırlamıyorum, belki MJJC dir ya da değildir. O da kısa süre sonra bozuldu zaten, bu sebeple karcher' in kendi foam lance' ni kullanıyorum. Bu ürünü kullanınca yorumlarımı zaten yaparım ama kıyaslama şansım yok eski seriye göre. Ama daha yoğun köpük sunduğunu belirtiyor firma ürün özelliklerinde karşılaştırmalı olarak belirtmiş, belki fikir sunar diye paylaşıyorum.
US $22.9 |MJJC yüksek kalite ile köpük tabancası Karcher K2 K7, köpük püskürtücü tüm Karcher K serisi basınçlı yıkama Karcher|mjjc karcher|mjjc snow foam lancemjjc foam lance - AliExpress

Toledo78

Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Selâmlar benim makinam geldi ilk defa orbital kullancam bakalim nasil olcak merak ediyorum önce bu foruma dahil olmami sağlayan İbrahim @Shirb13 kardesime ve sonra diger kullanici arkadaslara teşekkür etmek istiyorum yoksa 2 bin TL verip baska bi marka makina almayi dusunuyordum :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Selâmlar benim makinam geldi ilk defa orbital kullancam bakalim nasil olcak merak ediyorum önce bu foruma dahil olmami sağlayan İbrahim @Shirb13 kardesime ve sonra diger kullanici arkadaslara teşekkür etmek istiyorum yoksa 2 bin TL verip baska bi marka makina almayi dusunuyordum :)

Hayırlı olsun makina güzeldir. Güle güle kullanın

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

@MoonDance emre ile hem ayaküstü sohpet ettik hemde malzemeleri teslim etti sağolsun.sabahta yamaçlara uğramıştım soft99 un piano black ler için ürünü gelmiş onuda aldım bakalım nasıl olacak iş görecekmi,hafta sonu deneyeceğim
Deneyince bilgilendirir misiniz? Benim aracın içinde çok fazla piano black parça var

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
En sağda ki uranyum mu ? Üstünde garip garip resimler olan. :smilex:
Valla kardeşim çok alangirli bir ürün, pozitif iyolarla boya yüzeyine tutunuyor falan filan, teferruatlı meret. Yabancı forumlarda parlaklığı çok övülen, uzun süre uv koruması falan sağlayan yeni nesil bir ürün deniyor. Deneyip görecez bakalım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Valla kardeşim çok alangirli bir ürün, pozitif iyolarla boya yüzeyine tutunuyor falan filan, teferruatlı meret. Yabancı forumlarda parlaklığı çok övülen, uzun süre uv koruması falan sağlayan yeni nesil bir ürün deniyor. Deneyip görecez bakalım.
Evet abi bende yabancı forumlardan araştırıp dediğin bilgileri edinmiştim, merakla bekliyorum testlerini. :)