Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Yarın doğum günüm kendime hediye aldım :) @MoonDance Emre agabey'ime yardımları için cok tesekkür ederim 1 günde elime ulaştı. Özelliklede aldıgım iki wax'ıda @onurçiko ağabey'im ilk foruma girdigimde önermişti. Herzaman ne sorsam cevap verdi ona da çok tesekkür ederim.
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan İnşallah

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benımkılerde bugun geldı hocam aynı sıkıntı baya akmış

Sizin yine iyiymiş. Benim bi şişedekini bantlayıp göndermişler altı delikmiydi artık neydi bilmiyorum %70 i filan akmış :) Niye bu kadar ilgisizler acaba kargolama da ilginç. Değişim talep edeceğim, bakalım ne olacak.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Sizin yine iyiymiş. Benim bi şişedekini bantlayıp göndermişler altı delikmiydi artık neydi bilmiyorum %70 i filan akmış :) Niye bu kadar ilgisizler acaba kargolama da ilginç. Değişim talep edeceğim, bakalım ne olacak.
Yok artık, şişenin içinde neredeyse hiç ürün kalmamış, ayıp olmuş :(

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yok artık, şişenin içinde neredeyse hiç ürün kalmamış, ayıp olmuş :(
Aradım konuştum, size aras kargoyla gönderilim bi tane dediler. Bakalım o gelsin görcez.

Bantı çıkarttım alttan. Bu şişe patlamış. Altını bantlayıp göndermişler :alkis:

Bu şişe artık kullanılmaz da, başlığını söktüm güzel diye. Kullanabileceğim bir şişe var mı ?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Şaka gibiler ya kargo yapma özürlü bu kadar olmaz bnmde başıma gelmişti gene ben 100/150 ml ile yırttım

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye

Hocam sizinli bildigin kalmamış umarım yanlıslarını telafi ederler

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Hayırlı olsun fırçaların biri domuz kılı diye biliyorum aklımda almak var ama domuz kılı çabuk dökülür diye kararsız kaldım
Çok teşekkür ederim domuz kılı olduğunu bende gördüm dökülürmü bilmem deneyimli iseniz dediğiniz doğrudur ama o fırçaya ihtiyacım yok yumuşak olan için aldım ben forumda carbon collective set satıyordu birçok defa yazdım ama geri dönüş olmadığından bende bu seti aldım sanırım yeni üyelere ürün satılmıyor . yumuşak olan ile piano black kısımların tozunu almayı planlıyorum sürekli tozlanıyor ve silip çizerim diye dokunamıyorum