Yarın doğum günüm kendime hediye aldım @MoonDance Emre agabey'ime yardımları için cok tesekkür ederim 1 günde elime ulaştı. Özelliklede aldıgım iki wax'ıda @onurçiko ağabey'im ilk foruma girdigimde önermişti. Herzaman ne sorsam cevap verdi ona da çok tesekkür ederim.
Sizin yine iyiymiş. Benim bi şişedekini bantlayıp göndermişler altı delikmiydi artık neydi bilmiyorum %70 i filan akmış Niye bu kadar ilgisizler acaba kargolama da ilginç. Değişim talep edeceğim, bakalım ne olacak.
Sizin yine iyiymiş. Benim bi şişedekini bantlayıp göndermişler altı delikmiydi artık neydi bilmiyorum %70 i filan akmış Niye bu kadar ilgisizler acaba kargolama da ilginç. Değişim talep edeceğim, bakalım ne olacak.
king i sadece gyeon silk dryer ile karşılaştırabilirim hemen hemen aynı kalitedeler gibi görünüyor denemedim performansına birşey diyemem ama daha kalın bir havlu bekliyordum purestar klin vb hiç görmedim onlar nasıldır bilmiyorum bulamadığımdan bunu aldım
Çok teşekkür ederim domuz kılı olduğunu bende gördüm dökülürmü bilmem deneyimli iseniz dediğiniz doğrudur ama o fırçaya ihtiyacım yok yumuşak olan için aldım ben forumda carbon collective set satıyordu birçok defa yazdım ama geri dönüş olmadığından bende bu seti aldım sanırım yeni üyelere ürün satılmıyor . yumuşak olan ile piano black kısımların tozunu almayı planlıyorum sürekli tozlanıyor ve silip çizerim diye dokunamıyorum