Stokları Serelim

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #9,541

Purestar dublex havlu procleanest.com dan temin edebildim. Elimdeki superclean den aldığımı çok beğendim. Yedekte bulunsun diye aldım. Purestar wax silme bezlerini de yine çeyizde bulunsun diye aldım. Superclean den aldım, her zamanki gibi hediye koymayı ihmal etmemişler. Bu bezleri şuan için kullanmayı düşünmüyorum, ileride çok kıymetli bir arabam olursa diye ona sakladım :D

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Marşpiyelleri söküp tekrar takmayı dusundugum icin silikon ve cift taraflı bantları sökmek amacı ile flexipads yapışkan sökücü disk almıştım. Bugün elimize ulaştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende elim kaç defa geldi gitti alayım mı almayayım mı diye kullandıktan sonra bir yorum yaparsanız sevinirim.Hayırlısı olsun.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bende elim kaç defa geldi gitti alayım mı almayayım mı diye kullandıktan sonra bir yorum yaparsanız sevinirim.Hayırlısı olsun.
@Respect3578 in videosunu izledikten sonra almaya karar verdim bende. internette kaç tane konu okudum hepsinde boya şart vs gibisinden yorumlar yapılmış ama bu disk işimizi görecek gibi

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Marşpiyelleri söküp tekrar takmayı dusundugum icin silikon ve cift taraflı bantları sökmek amacı ile flexipads yapışkan sökücü disk almıştım. Bugün elimize ulaştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aman dikkat edin marşbiyeldeki boya biraz pütürlü ise boyayı kaldıracaktır muhakkak. Düz panellerde daha güzel sonuç veriyor ürün.
Siyah silikonu st 600 tiner ile bolca yedirerek çok kolay çıkarıyorsunuz. Ben dün yaptım çok kolay oldu

Son düzenleme:

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Hayırlısı olsun üstad.boş plastik şişeleri nerden aldınız?
Şişeler boş değil demir tozu sökücü var içlerinde detaymarketim den aldım tüm ürünleri. N11 den şişe almıştım ama kalitesini beğendim. Bölünmüş ürün satan biryerden ürün alırsanız rica edin ellerinde vardır boş şişe.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi