Stokları Serelim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #9,581

Memleketten şalgam suyu geldi desem kimse ilgilenmez ama bu aslında Barebones :utandımx:

Kokusuda meyve suyu gibiymiş gerçi.

@MoonDance
Hayırlı olsun. :) Uzun süre bulunduğunuz ortam da bulundurmamak da fayda var, kendi odamın rafına koymuştum 2 3 saate kalmadan havayı düzgün solumamaya başladım. Hemen gidip kilere kaldırdım.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.

Ailemizde yaşlanan ve sunrooflu araçlar mevcut. Mevcut fitillerin bakımları ve yağlanması gereken mekanizmalar için aldım. Çok methedilmişti, yaknda uygulama yapıp yorumlarımı paylaşıcam. Alırken üzerinde menzerna yazan ama kutudan 'Çinli' 3M yazan kil çıktı.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

Ailemizde yaşlanan ve sunrooflu araçlar mevcut. Mevcut fitillerin bakımları ve yağlanması gereken mekanizmalar için aldım. Çok methedilmişti, yaknda uygulama yapıp yorumlarımı paylaşıcam. Alırken üzerinde menzerna yazan ama kutudan 'Çinli' 3M yazan kil çıktı.
Hayırlı olsun sunroof ,cam tavan için yağlayıcı tunap 107 olması lazım 102 yi bilmiyorum ürün açıklamasında da belirtmiyor 102 nin.Ben uzun zamandan beri tunap 107 kullanıyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Hayırlı olsun sunroof ,cam tavan için yağlayıcı tunap 107 olması lazım 102 yi bilmiyorum ürün açıklamasında da belirtmiyor 102 nin.Ben uzun zamandan beri tunap 107 kullanıyorum
Haklısınız. Tunap 107 i sırf sunroof için üretmiş gibi pazarlamışlar. Zaten almayı planlıyordum bu bakımdan. 102 çok yönlü kullanımı mümkün. Masfallarda, kızaklarda, pimlerde vs diye uzatmış listeyi. Bu bakımdan sunroof kızaklarında kullanmanın yanlış olmadığını düşünüyorum ama sırf sunroof kullanımı için pazarladıkları 107 ürünü de dediğim gibi alışveriş listemde yer almakta. Aldığımda onunla devam ederim.