Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #10,101
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun güzel detaylarda kullanın ürünlerinizi. :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

1.5 sene oldu araba fitillerine hiç birşey yapmadım dedim artık vakti geldi birşeyler süreyim .

Sağolasın @Tonyukuk07 sayesinde bunu aldım . Bugün arabayı yıkayabilirsem deneyeceğim .

@Tonyukuk07 teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kwaazarin modifikasyon tamam.
bayagidir bir filler istiyordum sams glazein fiyatı uygundu aldım deneyeceğim ayrıca bir kaç el pedi aldım.
kurulama havlusunu bayağı beğendim, havlu icin @Tonyukuk07 e teşekkürler :)
@Tonyukuk07 Mallar bugün geldi :) Lojistik ve sarıp sarmalama için teşekkürler :)

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Wd 40 genel amaç için. Birde kış mevsiminde ön amortisörler ses yapıyor, yaylara sıkarım :)
Gerisi bilindik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
amortismörlere wd40 sıkmanıza hiç gerek yok aracınızda o duydugunuz sesler salıncak burclarından gelen seslerdir kendı leonumda ve babamının golfunde duzelı aralıklarla burcları yaglayarak seslerden kurtuluyorduk.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
amortismörlere wd40 sıkmanıza hiç gerek yok aracınızda o duydugunuz sesler salıncak burclarından gelen seslerdir kendı leonumda ve babamının golfunde duzelı aralıklarla burcları yaglayarak seslerden kurtuluyorduk.
Aynısı A3 lerde de var Doğuş ta gresleme yaptırdım ama kesin çözümü yok 6 ay sonra aynı oluyor burclarida değiştirsen sorun yine çözülmüyor bu şekilde devam :)

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Serviste ilk bakıma gittiğimde şikayetini yapınca burçlar yağlanmıştı ve sonraki iki yıl tek ses duymamıştım. Şimdi az az başladı. O zaman benlik birsey değil :) Gene servise gidince orada yaptırırım. WD-40 bol idi, sıkarız biryerlere dedim ama artık sıkacak başka yer bulacağım :)

Aynısı A3 lerde de var Doğuş ta gresleme yaptırdım ama kesin çözümü yok 6 ay sonra aynı oluyor burclarida değiştirsen sorun yine çözülmüyor bu şekilde devam :)
Maalesef VAG grubunda sıkça görülüyor işte :( Gittiği kadar devam :)

O gıcırdama kış aylarında bir çok araçta olan bir durum kafaya takmamak gerekir.
Detailingci adamsın, araban zıpkın gibi, 3-5 cm tümsekten geçerken gırç gırç! :D Takıntı haline geliyor

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@cabay wd40 burçlar için uygun değildir., aslına bakarsanız tamirciler onüne gelen her yere sıkıyorlar yüzyılın icadı gibi., w40 içeriğinde çözücü özelliği barındırıyor.,

Aynı şekilde silikon spreyde de yaşanıyor sunroof/cam tavan, kapılarda silikon sprey kullanıyorlar ama bu bölgeler için yapılacak ciddi yanlış uygulamalar.,

Servisin burçları yağlamada kullandığı ürün Tunap 121 Professional kullanıyor aklınızda olsun.,

Tunap 121 Professional
Tunap 921 Premium

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@cabay wd40 burçlar için uygun değildir., aslına bakarsanız tamirciler onüne gelen her yere sıkıyorlar yüzyılın icadı gibi., w40 içeriğinde çözücü özelliği barındırıyor.,

Aynı şekilde silikon spreyde de yaşanıyor sunroof/cam tavan, kapılarda silikon sprey kullanıyorlar ama bu bölgeler için yapılacak ciddi yanlış uygulamalar.,

Servisin burçları yağlamada kullandığı ürün Tunap 121 Professional kullanıyor aklınızda olsun.,

Tunap 121 Professional
Tunap 921 Premium
Uyarı için teşekkür ederim. iş zaten burçlara kaldı diye ben o konuyu çoktankafamda iptal ettim. Burçlara ulaşıp yağlama vs. şansım maalesef yok. Aetık evde kapıya bacaya, koşu bandına, eliptik bisiklete arap/yağ misali kullanırım :) Tekrar teşekkür ederim.

calimera

Çaylak Detaycı
Üye
Uyarı için teşekkür ederim. iş zaten burçlara kaldı diye ben o konuyu çoktankafamda iptal ettim. Burçlara ulaşıp yağlama vs. şansım maalesef yok. Aetık evde kapıya bacaya, koşu bandına, eliptik bisiklete arap/yağ misali kullanırım :) Tekrar teşekkür ederim.
Yağ ihtiyacı duyan hiç bir şey için WD-40 kullanmanızı önermem. Çözücü bir madde olduğu için ilk başta iyi gibi gelse de parçayı yağsız bırakan bir ürün.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yağ ihtiyacı duyan hiç bir şey için WD-40 kullanmanızı önermem. Çözücü bir madde olduğu için ilk başta iyi gibi gelse de parçayı yağsız bırakan bir ürün.
WD40 ağıza sakız olmuş durumda. Ben arexons 6 in 1 kullandım; 1 senedir ses yok. WD40 kullandım abartmıyorum 2 hafta sonra durum daha beter hale gelmişti.
WD40 bence paslanmış vida sökmekten öteye gidemeyecek hatta onu bile zor yapabilecek tamamen şişirme bir ürün.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

kandillioglu

Çaylak Detaycı
Üye
LIQUID ELEMENTS T4000 V2

Ürünü ilk elime aldığımda verdiği kaliteli hissiyatı gayet güzel. Sesi de tatmin edici. Rodaj yaparken kısa bir video koydum sesine bakarsınız.
Bana gelişi tek tek yazacağım.
Böyle bir .ürün aldığınızda kargosu vs. ne kadar tutuyor hepiniz görün.

T4000 V2 148,97 Euro
39 Euro Almanyadan kargo
282 TL Ptt gümrük ücreti.

Ürünün Özellikleri
950 W
250V/50 Hz
125mm Çap
2.75 Kg ağırlık

İçinden 2 adet te kömür çıktı.
LE wash mitt eldiven 9.70 Euro

https://photos.app.goo.gl/FHARMwUQD81Y77a29
LIQUID ELEMENTS T4000 V2

Ürünü ilk elime aldığımda verdiği kaliteli hissiyatı gayet güzel. Sesi de tatmin edici. Rodaj yaparken kısa bir video koydum sesine bakarsınız.
Bana gelişi tek tek yazacağım.
Böyle bir .ürün aldığınızda kargosu vs. ne kadar tutuyor hepiniz görün.

T4000 V2 148,97 Euro
39 Euro Almanyadan kargo
282 TL Ptt gümrük ücreti.

Ürünün Özellikleri
950 W
250V/50 Hz
125mm Çap
2.75 Kg ağırlık

İçinden 2 adet te kömür çıktı.
LE wash mitt eldiven 9.70 Euro

https://photos.app.goo.gl/FHARMwUQD81Y77a29
hocam denedınız mı arac uzerınde vıdeo fln var mı?