Aha orada çeyrek altın yatıyor resmen
Hayırlı olsun, ben axel'i alıp almamakta halen kararsızım. Sonu epoca gibi olursa yani hızlı şekilde bozulursa ve parçasını da bulamazsam sinirimden paramparça ederim. Depoda 2 tane bozuk epoca var. Biri üstten kaçırıyor biri hiç basınç bile tutmuyor. Bir dolu zımbırtısının değişmesi ve temizlenmesi gerekiyor. Zamanında istoç'taki distribütöründen sabahın köründe gidip almıştım. Adamda şaşırmıştı. O gün bile fiyatı çok pahallıydı.
Şimdilik başka bir köpük yapan pompa kullanıyorum. Aramız 1 senedir iyi gidiyor.
@SubaruOutback Hocam altın tespiti doğru gerçekten, gülelim mi ağlayalım mı bilemedim
Axel'i henüz kullanmadım (Polonya imalatıymış), başka pompa da kullanmadığım için kıyaslama yapacak tecrübem yok. Ancak malzeme kalitesi hoşuma gitti, hem dış hem iç aksam hem de mandal/tetik malzemeleri gayet dirayetli görünüyor. Kullanımla birlikte tecrübe edindikçe tekrar yazarım.
Makina ile de uygulayabilirsiniz kılcal çizik ve hologramlari alabilirsiniz Pratik ve hızlı çözümleme için aldım.Orbital ile çok iyi sonuçlar alabiliyorsunuz aşağıda ki link te ufak bir uygulama yapmıştım inceleyebilirsiniz. Hızlı Soru - Cevap
çinden 2 ay önce verdiğim sipariş gelmiş sonunda.o zaman 2 tanesini kuponla 26 tl ye almıştım 16 Tl de vergi çıktı 42 Tl ye gelmiş oldu Tr de fiyatları malûm. 26 cm lik ürünler
.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi