Stokları Serelim

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
şöyle bir ekleme yaptım bende, çinden geldi kil takozu diye geçiyor galiba, kalite anlamında çok hoşuma gitti iyiki sipariş geçmişim, kırmızı olan bölüm sert bir malzeme esnemiyor, kilin arkasında ince sünger var kil hafif yağ kaplı poşete yapışmasın diye, yapısı hemen hemen kil bezini andırıyor ama daha ince, soft ama daha etkin temizlik yapılacağı kanaatindeyim.

buyrun buda link.
TRY 7.74 60% İndirim | Yeni araba sihirli kil bar Pad sünger blok temizleme silgi balmumu cila ped aracı araba yıkama süngeri
US $0.95 60% OFF|New Car Magic Clay Bar Pad Sponge Block Cleaning Eraser Wax Polish Pad Tool Car Wash Sponge|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
şöyle bir ekleme yaptım bende, çinden geldi kil takozu diye geçiyor galiba, kalite anlamında çok hoşuma gitti iyiki sipariş geçmişim, kırmızı olan bölüm sert bir malzeme esnemiyor, kilin arkasında ince sünger var kil hafif yağ kaplı poşete yapışmasın diye, yapısı hemen hemen kil bezini andırıyor ama daha ince, soft ama daha etkin temizlik yapılacağı kanaatindeyim.

buyrun buda link.
TRY 7.74 60% İndirim | Yeni araba sihirli kil bar Pad sünger blok temizleme silgi balmumu cila ped aracı araba yıkama süngeri
US $0.95 60% OFF|New Car Magic Clay Bar Pad Sponge Block Cleaning Eraser Wax Polish Pad Tool Car Wash Sponge|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
Buna çok benzer bir sünger kil kullanmıştım beğeneceksiniz.

DENİZLİ

Son düzenleme:

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
En alttaki canavar hakkında yorumunuzu bekliyorum. Çevirici ile mı kullanacaksınız priz ve akım olayını nasıl halledeceksiniz.
Şu anda malzemeler hollandada hocam geldiginde en kısa sürede yorumumu yapıcam.Çeviriciden kastınız nedir anlamadım.Müstakil evim var prize takınca çalışır umarım :))

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben yan camlara da uyguluyorum hiç sorun yaşamadım. Birde anti fog için yağlı katman bırakıyor filan denilmişti tecrübenizi bekliyorum :)
Evet doğru yağlı bir katman bıraktı antifog, belki de ben beceremedim. İnce sürmeye çalıştım ise de olmadı. Bu yağlı katman, würth ve diğer piyasa malı ucuz antifoglarda da olmuştu, beklentim yüksekti ama olmadı :(

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ben yan camlara da uyguluyorum hiç sorun yaşamadım. Birde anti fog için yağlı katman bırakıyor filan denilmişti tecrübenizi bekliyorum :)
3 aracımıza da uyguladım hiç birinde katman bırakmadı benim ürün farklı sanırım :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünü sürdükten sonra, 3-5 dk sonra silin diyor, sanırım ben silmekte geciktim. Temizleyip tekrar uygulayacağım, camları tek tek yapacağım. :rahattx:
Biraz belki kalın/fazla da sürmüş olabilirsiniz. İngilizlerin dediği gibi less is more. Çok beklemeye gerek yok, ve evet her seferinde bir camı yaparsanız işiniz kolaylaşır. Zira ben öyle yapmıştım. 3-5dk sonra da silmiştim. Fazla bastırmayın :)

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güle güle kullanın :) Yurtiçi kargo ve UPS kısmı kafamı karıştırdı. Şanslısınız kapıya kadar gelmiş. Yanlız 42 dolar çok değil mi :( Benimde elim birkaç ürüne gidiyor sonra hesaplayınca vazgeçiyorum.
Siz amazon satar, amazon gönderir seçeneği ile mi aldınız? İade olsaydı aga sen bilmiyormuydun ver benim paramı geri derdiniz, kaybınız olmazdı diye düşünüyorum.
Abi ürünün teki 9 dolar, kargo gümrük vs 21 dolar ediyor :(
Amazon satar ve gönderirden aldım.
Mesaideyken telefonda konuştuğum için ups görevlisinin yupies dediğini yurtiçi mi anladım acaba bilmiyorum :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi ürünün teki 9 dolar, kargo gümrük vs 21 dolar ediyor :(
Amazon satar ve gönderirden aldım.
Mesaideyken telefonda konuştuğum için ups görevlisinin yupies dediğini yurtiçi mi anladım acaba bilmiyorum :D
Off be ya 9 dolarlık ürün bir anda ne mertebeye çıkıyor. Birde kur farkı var. Off ruhum daraldı. Güle güle kullanasın :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye