Stokları Serelim

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Öne çıkan konu #10,461
Bugün boşken ve çok araç ile uğraşamıyorken şu malzemeleri bir ayırayım dedim. Köşe bucaktan çıktıkça çıktı sanki 1-2 yılda baya birşey toplamışım ama üzüldüğüm şeyler de oldu soft99 bölünmüş waxlarım ve kalan katı waxlarım hep kurumuş :( bunlarda benim 2 yıldır topladıklarım kendimce amatör işi bayağı belki ama herşeyim de var sanki :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bugün boşken ve çok araç ile uğraşamıyorken şu malzemeleri bir ayırayım dedim. Köşe bucaktan çıktıkça çıktı sanki 1-2 yılda baya birşey toplamışım ama üzüldüğüm şeyler de oldu soft99 bölünmüş waxlarım ve kalan katı waxlarım hep kurumuş :( bunlarda benim 2 yıldır topladıklarım kendimce amatör işi bayağı belki ama herşeyim de var sanki :)

Maşallah güzel çeyiz waxları benmari usülü ısıtın geri dönerler.

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Nasıl ısıtıcam hocam tam olarak geri dönüşü olursa çok sevinirim ama bir kaçını cahilce attım
Keşke atmasanız iyiymiş. Bir kabın içerisine 3/1 gibi su doldurun waxı kabıyla birlikte bu suyun içerisine koyun ama kesinlikle wax kutusu ters dönüp içerisine sıvı girmesin suyu ocakta ısıtın. Belli bir süre sonra wax erimeye tekrar formuna dönmeye başlar.

DENİZLİ

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Keşke atmasanız iyiymiş. Bir kabın içerisine 3/1 gibi su doldurun waxı kabıyla birlikte bu suyun içerisine koyun ama kesinlikle wax kutusu ters dönüp içerisine sıvı girmesin suyu ocakta ısıtın. Belli bir süre sonra wax erimeye tekrar formuna dönmeye başlar.

DENİZLİ
Bu ne kadar da hayat kurtarıcı bir bilgi oldu benim için keşke atmasaydım ya daha önce sanki kuruduysa işi bitmiştir gibi bişi okudum gibi hatırladım o yüzden attım. Ama çok sağolun hocam artık atmam asla :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu ne kadar da hayat kurtarıcı bir bilgi oldu benim için keşke atmasaydım ya daha önce sanki kuruduysa işi bitmiştir gibi bişi okudum gibi hatırladım o yüzden attım. Ama çok sağolun hocam artık atmam asla :)
Fakat kurumuş @Dragstar bence biraz yağ eklenmeli.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

A101 meyve sebze kasaları ile diş fırçası kırmızı çizgimizdir maşallah stoklara.Bende sabah nöbetten çıkıp toparladım stokları.aynı kasalara ve 2 koliye koydum alaturka tuvalet iptal yeni depom oldu

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
A101 meyve sebze kasaları ile diş fırçası kırmızı çizgimizdir maşallah stoklara.Bende sabah nöbetten çıkıp toparladım stokları.aynı kasalara ve 2 koliye koydum alaturka tuvalet iptal yeni depom oldu

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha bir sürü ıvır zıvır var alternatif olarak :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Orda zaman bulup bu isleri yapabiliyorsaniz ne mutlu size Hayirli Gorevler :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam carnaubaya kayganlığı kazandıran waxın içindeki yağlar. @Dragstar ın dediğini yaparken içine biraz hindistan cevizi yağı / shea yağı (sabun yapımında kullanılan diğer yağlar da olabilir) pütür pütür kalmaz.

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun

DENİZLİ
Hocam bende newmix diye yerli markanın krem cilasını almıştım. İçinde carnauba parçaları var. Aracı çizer diye kullanmadım. Acaba bu yöntem işe yarar mı? (carnauba parçalarını eritmek için)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hocam bende newmix diye yerli markanın krem cilasını almıştım. İçinde carnauba parçaları var. Aracı çizer diye kullanmadım. Acaba bu yöntem işe yarar mı? (carnauba parçalarını eritmek için)
İşe yarar diye düşünüyorum ama krem üründe hiç böyle birşey denemedim. Sonuçta carnauba biraz ısı ile eriyor

DENİZLİ