Stokları Serelim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Öne çıkan konu #10,501
Hayırlı olsun kemik sökücüleri bi kontrol edin hocam çapakları varsa ufak bi zımpara iyi olabiliyor :)
Teşekkür ederim daha kontrol bile edemedim elimde başka bir iş vardı :)

Söküp parça arttırma ve cam filmi çekme işi var ama hangi otomobile olacak bu iş? Senin zuzuya mı?
Evet şaffaf film aldım. Kapının ayak çarpan yerlerine düşündüm denemelik bakalım biraz tecrübe kazanalım :D

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam emin olmamakla birlikte akım farkı var diye biliyorum. Hoover markası için sormuştum zamanında.
Fişler üç gruba ayrılır: Avrupa, İngiltere ve Amerika. Bizim kullandığımız Avrupa girişli olanlar 220V'dır. İngiltere (3 ayaklı) fişleri 230V'dır (eskiden 240V'dı).

Harmonize edilmiş voltaj limitlerine göre İngiltere'de şu an kullanılan fişler (230V -%10 +%6 hesaplaması ile) 207-243.8V aralığındadır. Dolayısıyla İngiliz fişini adaptörle Türkiye'de kullanabilirsiniz.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hocam akım farkı varsa sıkıntı videolarda ev tipi kullanım videolarıda gördüğümden öyle bir şey düşünmedim şahsen
En güzeli cihaz geldiğinde gerilim değerlerine bakmak ve en önemlisi frekans değerine bakmak, İngiltere de 50 hertz kullanıyorlar ama bakmakta fayda var.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fırçalar çok güzel, bu parlatıcı endurance ile aynı mı
Jant Temizleyici Abi bu Agir Kimyasal Temizlemesi cok cok iyi 1/4 Oraninda Konsantre olarak kullaniyorum Zaten saf olarak Hicbir sprey basligi atamiyor atsada yarida tikaniyor.Senin dedigin Lastik Parlaticiya benziyor sekli Oda gelecekti cuma gunune kaldi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Jant Temizleyici Abi bu Agir Kimyasal Temizlemesi cok cok iyi 1/4 Oraninda Konsantre olarak kullaniyorum Zaten saf olarak Hicbir sprey basligi atamiyor atsada yarida tikaniyor.Senin dedigin Lastik Parlaticiya benziyor sekli Oda gelecekti cuma gunune kaldi
Ya niye brightner yazmışlar o zaman, değişik bu Meg de valla. Cleaner yazsa ya adam gibi.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ooo yeni ürünler gelmiş :)
Wheel Brightener ile ilgili kötü bir anım var. Önceki Subaru'mum jant boyasının ve jant kapaklarının boyasının içine etmişti. Ben bir ara meguiars'da yıkatıyordum. Yapma etme o ürün yerine başka ürün kullan dememe rağmen sallamamışlardı. Baktım bütün otomobillere o ürünü kullanıyorlar üstelemedim. Birkaç defa yıkama sonrasında birgün bir baktım jant göbeğindeki plastik parçanın boyası açılmaya başlamış. Sonra da sol arka jantın boyasında siyahlıklar gördüm. Zift sandım çıkarmaya çalıştım hiç değişiklik olmayınca servise gittim. Adamlar sağolsunlar bir ordu şeklinde gelip jantı incelediler. Fabrikasyon sorun olmadığını bir kimyasalın yaptığını söylediler. O ara tek şüpheli meguiarsdı :( Çünkü başka hiçbir jant ürünü kullanmamıştım. Jant yeniden boyanmıştı. Neyseki tek jantta bu boya sorunu olmuştu. Ama diğerlerinin de ve boyanan jantın da göbek kapağı sizlere ömürdü.
O gün bugündür o ürüne elimi sürmem.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ooo yeni ürünler gelmiş :)
Wheel Brightener ile ilgili kötü bir anım var. Önceki Subaru'mum jant boyasının ve jant kapaklarının boyasının içine etmişti. Ben bir ara meguiars'da yıkatıyordum. Yapma etme o ürün yerine başka ürün kullan dememe rağmen sallamamışlardı. Baktım bütün otomobillere o ürünü kullanıyorlar üstelemedim. Birkaç defa yıkama sonrasında birgün bir baktım jant göbeğindeki plastik parçanın boyası açılmaya başlamış. Sonra da sol arka jantın boyasında siyahlıklar gördüm. Zift sandım çıkarmaya çalıştım hiç değişiklik olmayınca servise gittim. Adamlar sağolsunlar bir ordu şeklinde gelip jantı incelediler. Fabrikasyon sorun olmadığını bir kimyasalın yaptığını söylediler. O ara tek şüpheli meguiarsdı :(
O gün bugündür o ürüne elimi sürmem.
Hakan hocam gecmis olsun Sulandirma orani iyi ayarlanmali ve Kesinlikle Jantta uzun sure tutulmamalidir Buyuk ihtimal jantlara fisfislandi fircalandi veya fircalanmadi yikamaya gecildi bekletilmis olabilir cunku asindirma ozelligi var.

Bu tür ürünler kullanirken ilk olarak icerigini okuyorum daha sonra Jant a uyguluyorum komple temizleyip fircalayip su tutuyorum sonra diger lastik e geciyorum bilincli kullanmak cok cok onemli bu tur kimyasal urunlerde.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan hocam gecmis olsun Sulandirma orani iyi ayarlanmali ve Kesinlikle Jantta uzun sure tutulmamalidir Buyuk ihtimal jantlara fisfislandi fircalandi veya fircalanmadi yikamaya gecildi bekletilmis olabilir cunku asindirma ozelligi var.

Bu tür ürünler kullanirken ilk olarak icerigini okuyorum daha sonra Jant a uyguluyorum komple temizleyip fircalayip su tutuyorum sonra diger lastik e geciyorum bilincli kullanmak cok cok onemli bu tur kimyasal urunlerde.
Valla işte 10 yıl öncesinden bahsediyorum. O ara bende arkadaşın gazı ile meguiars'a boya korumaya teslim ettim. Düzgün yıkansın diye birkaç defa oraya götürdüm. Zaten boya koruma diye de NXT sürmüşlerdi. NXT'de çok güzel parlayıp 1 ay bile etkisi olmayan bir ürün. Wheel brightener'ı da sıkıp bekletip su tutuyorlardı, muhtemelen o yüzden oldu.

Son düzenleme: