Stokları Serelim

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Öne çıkan konu #10,801
Volkswagen Caddy MK3 aracıma,
Ali'den Kış günü soğuk havada araba yıkarken yardımcı olsun diye aldım.

Link
TRY 38.72 23%OFF | LEEPEE oto bakım detaylandırma ayarlanabilir süper emici araba temizlik araba yıkama paspas pencere yıkama aleti toz balmumu paspas yumuşak
US $5.02 23% OFF|LEEPEE Auto Care Detailing Adjustable Super absorbent Car Cleaning Car Washing Mop Window Wash Tool Dust Wax Mop Soft|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
Bunun testini isteriz işi yarıyor mu özellikle alasım var bunu

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun nasıl şampuanın performansını beğendinizmi.

DENİZLİ
İlk defa böyle bir ürün kullandım.
Önceki yikamalarimda bu kadar bezi ilk olarak beyaz sirkede bekletirdim sonra makina deterjanı ve sirke karışımıyla yikardim.
Tereddütlerim vardı ancak şaşırmadım desem yalan olur.
Sadece resimdeki ölçeğin dolusu kadarla yıkandı.
Bezleri aldığım ilk zamandaki gibi yumuş yumuş oldu.
Çok beğendim.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpress'den aldığım Lucullan marka bez ve eldiven geldi.
US $4.99 |Lucullan maksimum emici eldiven yüksek yoğunluklu mikrofiber Premium araba yıkama eldiveni SCRATCH ücretsiz mükemmel günlük detaylandırma|Süngerler, Bezler ve Fırçalar| - AliExpress
US $2.5 |Ultra Thick 450GSM Edgeless mikrofiber bez 16

Work Stuff ile aralarında uçurum bir fark göremedim. Çinli eldivenin tüyleri biraz daha uzun. Work Stuff eldivenin tüyleri daha sık, içinde sünger var. ve daha ağır. Net fark kullanınca belli olacak.

Bezler yumuşacık, çok beğendim. İç mekanın tozunu alırken ve hızlı cila uygularken kullanacağım.

Benzinliğe büyük şişeleri taşımak zulüm oluyor. Carpro Perl, Amway cam temizleyici ve ipayı 100 ml'lik şişelere doldurdum.

Apartmana hırsız girdiği için çeyizin bir kısmını odama aldım.